Advertoriale,  Uncategorized

“Felul in care daruiesti conteaza mai mult decat cadoul” P. Corneille

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

“Frunza verde de spanac,

Borealy imi da trac:

Ma trimite ca nebunu,

Pana-n 2031.”

Vrei sa-i faci un cadou iubitei/iubitului, sotiei/sotului, etc. etc…? Ii plac bijuurile, ceasurile elegante, paharele de cristal (dar nu goale, ca-i semn de saracie, ci pline cu ceva licoros de genul  Old Boatman)? Una dintre solutii este shopping-ul virtual iar www.cadouri-originale.ro (Borealy) pare a fi o alegere destul de buna, pentru orice buzunar si pentru orice fita!

Nu vreau sa bat campii cu talent ci sa fiu clara si la… subiect: imi place sa fac cumparaturi online, mi-am achizitionat de la haine, incaltaminte si bijuterii, pana la accesorii pentru animalul de companie (Lucky Nose, fetita mea Husky Siberian). Buuuun! Deci, daca ma tine Doamne Doamne pe-aci pe Terra inca vreo 20 de ani, cu siguranta o sa fac si mai multe cumparaturi virtuale. Bineinteles ca tehnologia se va upgrada radical si noi va trebui sa tinem pasul cu ea. Cum vad eu site-urile de cumparaturi virtuale peste 20 de ani? Este simplu: cu o infrastructura radical schimbata, cu cabine de proba inclusiv pentru bijuterii si ceasuri, cu camere virtuale pentru degustari de vinuri, cu personal calificat pentru fiecare sectiune a siteului. Adica vreau bijuteria X, dau clic (asta inseamna ca ating usor ecranul PC-ului din 2031, ce natie de PC-uri or mai fi atunci, sub ce forma si din ce material, habar nu am…) si apare madam Y care imi face arboreal genealogic al podoabei pe care mi-o doresc si-mi da detalii pretioase despre materialul din care este facuta, durabilitate, costuri, la ce tinute o pot purta, etc.

Luand drept exemplu site-ul Borealy, prea mult din continut (ca si structura tematica) nu as schimba nici peste 20 de ani. Dar avand in vedere ca lucrurile vor avansa, vor aparea probabil cine stie ce minunatii de metale pretioase, bauturi delicate, ceasuri rotologice cu cuc si pendula pentru dame, gama de produse va fi clar mult, mult mai diversificata decat pana acum. Si ideal ar fi ca de fiecare gama de produse sa se ocupe, non-stop, cate un specialist in domeniu. Dai cu clicku`-n el, si-ti spune tot ce vrei sa afli despre produsul dorit.

Pentru ca-mi place sa traiesc clipa, si pentru ca tot se apropie sarbatorile, cu pasi din ce in ce mai repezi, cred ca nu o sa astept pana-n 2031 sa ma folosesc de tehnologia Borealy si o sa vad ce poate chiar de anul acesta. Mi-a facut cu ochiu` ceva frumooooos, si anume o cutie pentru bijuterii care se deschide ca un eventai. Frumos, nu-i asa? Sper sa mi-o daruiesc de Craciun!

Cu ocazia lansarii pe blog a acestui material, am parcurs si etapa cu numarul 7 a concursului SuperBlog 2011

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *