De-ale vietii

Game of Thrones, va ROG!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

Nu sunt o impatimita a jocurilor, poate si din lipsa de timp liber si in absenta unui laptop sau PC dedicate acestei activitati. De curand am vizionat primul sezon din “Game of Thrones”, serial care are la baza romanele lui George R. Martin, “A song of Fire and Ice”. Cu o intriga ce te captiveaza inca din primele minute, cu ocoloana sonora semnata Ramin Djawadi, si efecte bunicele care te transpun intr-o lume ireala, Game of Thrones mi-a dat impresia de serial foarte bun a carui actiune poate fi transferata si in cadrul unui joc de strategie. Cautand un pic cu ajutorul lui Gogu (a se citi google), am aflat ca in vara acestui an ar fi aparut Game of Thrones:Genesis, un joc de strategie dezvoltat de Cyanide Studio si Focus Home Interactive”. Scopul jucatorilor este nu neaparat acela de a se casapi unul pe celalalt ci de a asigura suprematia propriei familii in cadrul regatului Westeros.

Daca pentru mine, o fana declarata a filmelor si serialelor cu tenta istorico-fantastica a aparut un joc pe care chiar l-as incerca, pentru gameri, Asus a lansat laptopul ROG G74 (ROG = Republic of Gamers).

Nu ma pricep la a descrie cu lux de amanunte performantele acestui laptop care pentru mine este un OZN, dar sunt convinsa ca ce vreau eu sa joc, adica “Game of Thrones: Genesis” se preteaza OZN-ului amintit mai sus. Tot cu ajutorul lui Gogu am aflat ca ROG este cel mai rapid laptop de jocuri aflat pe piata, redand o grafica fluida si efecte spectaculoase in jocuri. Acum tot ce pot sa mai sper este sa am si ocazia (probabil oferita de vreun amic gamer “de profesie”) sa-mi fac de cap in regatul Westeros cu ajutorul acestei bestii din lumea laptopurilor.

Vreun binevoitor? Va ROG!

Cu acest articol particip la etapa cu numarul 6 a concursului SuperBlog 2011

 
Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *