Uncategorized

Dualitatea fenomenala!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

N-am de ales si trebuie sa scriu pentru etapa 11 din concursul SuperBlog 2011 despre AMD, chiar daca domeniul IT nu este punctul meu forte, cunostintele mele limitandu-se strict la „din ce este alcatuit un PC”, „uite tastaura!”, „iata mouse-ul!”. In consecinta, am facut putina munca de cercetare pe tema procesoarelor AMD si mai ales pe subiectul AMD Radeon™ Dual Graphics.

 AMD Radeon „la patrat”, te ajuta garantat!


AMD Radeon™ Dual Graphics reprezinta o tehnologie inovatoare creata in exclusivitate pentru platformele AMD compatibile cu procesoarele APU (Accelerated Processing Unit).

AMD Radeon™ Dual Graphics, impreuna cu DirectX® 11 iti ofera o experienta vizuala de care nu ai mai avut parte pana acum. Si cum noi, oamenii, incercam sa ne gasim jumatatile cu care sa fim compatibili, asa si AMD Radeon™ Dual Graphics si-a cautat partenerii si i-a gasit, cu ajutorul sistemului de operare Windows 7, in placile video din seria AMD Radeon™ HD 6000 (6000, 6450, 6570, 6670, 6790, 6850, 6870, 6950, 6970 și 6990).

Am aflat ca principalele avantaje ale AMD Radeon™ Dual Graphics sunt excelenta performanta vizuala, tehnologia de accelerate video UVD 3 ideala gamerilor si pasionatilor de filme.

Am crezut ca AMD Radeon™ Dual Graphics este disponibil doar pentru desktopuri dar, de pe siteul www.amd.com am aflat ca sistemul este disponibil si pentru notebookuri, eu fiind o mare iubitoare a mobilitatii. (AMD Notebook APU + AMD Notebook Discrete Graphics = AMD Notebook Dual Graphics).

Am gasit si cateva filmulete despre APU si AMD Radeon™ Dual Graphics pe care vi le impartasesc: what is an APU?

AMD Quad-Core A8 APU + AMD Radeon™ HD 6670 = performanta vizuala cu pana la 123% mai mare

 
Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *