Advertoriale

Cine nu are frati, sa-si cumpere!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

 Stiu, stiu… nu sariti toti cu gura pe mine. Am modificat doar putin celebra zicala “Cine nu are batrani, sa-si cumpere!” Caci, personal, sunt atat de fericita ca acum 22 de ani ai mei parinti mi-au facut cadou o surioara incat ii fericesc pe toti cei care au un frate sau o sora si-i deplang pe cei care sunt singuri. Cineva spunea ca “prietenia dintre frati seamana cu lemnul de aloe, care nu se vede inflorind decat o data la o suta de ani!” Poate ca nu intotdeauna doi frati se inteleg de minune. Dar sunt sigura ca orice conflict trebuie depasit. In ziua de azi, cand tot ce ne inconjoara ni se pare anevoios de parcurs, o vorba buna venita din partea surorii mele imi incalzeste sufletul. Nu suntem mereu cele mai bune prietene dar am invatat sa ne acceptam cu bune si cu rele, sa ne ajutam la nevoie si sa ne respectam. Tare mi-ar placea sa-i fac o surpriza cu ocazia Craciunului si s-o cadorisesc cu o mai veche dorinta de-a ei, un ebook reader sau o tableta. Fiind pasionata de lectura crede ca un ebook reader ar ajuta-o chiar si cand nu este in fata PC-ului. Am cautat pe internet si am aflat de e-book readerul DR 900 de la Asus, cu ecran touchscreen de 9”. Display-ul acestuia ofera o tastatura virtuala cu ajutorul careia pot fi facute insemnari pe marginea materialelor citite sau chiar notite “de mana” si diverse schite.

Dar am stat si m-m gandit mai bine si cred ca Andrei i se potriveste, mai degraba, un Eee Pad Transformer TF101, cu sistem de operare Android 3.0 Honeycomb cu suport Adobe® Flash® 10.2 (*2).

Acest Eee Pad beneficiaza, conform site-ului ro.asus.com de tastatura completa QWERTY, touchpad cu Polaris® Office® pentru productivitate mobila, autonomie de 16(*1) ore a bateriei pentru computing pe toata durata zilei cu statie de docking, ecran IPS strălucitor cu unghi de vizualizare ultra-larg de 178° realizat din sticla rezistenta la zgarieturi, un an de stocare nelimitata pe ASUS WebStorage, doua porturi USB si card reader SD/Micro SD pentru partajare uooara & extindere a spatiului de stocare, 3D stereo cu raspuns maxim al bass-ului prin tehnologia SRS Premium Sound. Genial! Mai ramane sa strang si banutii pentru bijuteria asta, dar merita!

De ce s-ar bucura Andra? Pentru ca este o tableta usoara si super subtire, putand fi transportata oriunde. Pentru ca navigheaza pe internet la viteze uimitoare, oferind un timp de raspuns bun si o performanta ridicata in timpul proceselor de multitasking. Pentru ca va putea asculta muzica de calitate in timp ce-si va scrie articolele pentru www.dli.ro.

Ma pregatesc sa-i bag Mosului in tolba aceasta tableta sau mai bine il pun pe el sa treaca virtual pe la www.pcgarage.ro sa o achizitioneze.

Si pentru ca nu mai este foarte mult pana la sarbatori si Asus deja mi-a devenit, gratie Superblog 2011, un prieten cu care “comunic” saptamanal, urez tuturor Craciun linistit, alaturi de cei dragi, si fie ca Mosul sa va indeplineasca toate dorintele!

 

*Si-am incalecat pe-o sa, si-am scris si etapa a 28-a.

**pentru SuperBlog 2011

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *