Advertoriale

Viata este mai frumoasa cu PA246Q

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Cristi este tehnoredactorul revistei “Dog Magazin” de mai bine de cinci ani. Pe langa faptul ca se ocupa de singura revista cu profil chinologic dinRomania, zilnic realizeaza diferite materiale promotionale sau creaza sigle si ambalaje pentru produse destinate animalelor de companie. Dar prioritara pentru noi doi este revista. Eu vin cu textele si cu fotografiile iar Cristi vine cu imaginatia si Indesign-ul si, luna de luna, scoatem pe piata ajutorul de nadejde al proprietarilor de caini: “Dog Magazin”.

Pana acum nu ne-am plans de calitatea suportului logistic de care dispunem – ma refer aici la PC-uri, monitoare, imprimanta, aparat foto, etc. – dar, cand am citit enuntul etapei cu numarul 25 a concursului SuperBlog 2011, m-am grabit sa impartasesc cu colegul Cristi, clipul de prezentare al monitorului LCD profesional PA246Q de la Asus.

Concluzia amandurora a fost ca trebuie sa trecem minunatia asta pe necesarul de luna viitoare! Tare ne-am mai bucura sa-l gazduim pe PA246Q la noi in redactie! Din clipul de prezentare dar si consultand site-ul ro.asus.com, ne-am dat seama ca este exact ceea ce ne trebuie:

–          este cel mai usor de utilizat monitor profesional din seria P-IPS ProArt, panoul P-IPS fiind capabil sa redea 98%din spectrul Adobe RGB oferind unghiuri mari de vizibilitate, de pana la 178 de grade;

–          cu functia QuickFit documentele sunt prelucrate mult mai usor, prin afisarea pe ecran a unor linii de ghidaj in marime reala (pentru foi A4 sau de tip letter dar si pentru imagini de tip foto);

–          are incorporate hub USB si card-reader 7 in 1;

Este pentru prima oara cand am vazut un monitor care poate fi rotit la 90 de grade pentru o pozitie ideala de vizualizare a documentelor de tip portret.

“Datorita funcției QuickFit pot vedea mult mai usor cum se incadreaza un design sau o fotografie intr-un format prestabilit A4 fara a mai fi nevoit sa apelez la unele functii ale softurilor de editare. Acuratetea redarii culorilor in modul RGB ma ajuta sa determin mai bine calitatea unei imagini (fotografie) si ma ajuta sa fac mai precis corectiile necesare pentru aceasta. De asemenea, in cazul alegerii unor nuante de culoare pentru un design, este foarte important ca imaginea pe care o vad pe monitor sa fie cat mai aproape de cea pe care doresc sa o obtin atat in modul RGB cat si in cazul unei conversii la CMYK, pentru tiparire.” (Cristian Dumitrescu – tehnoredactor “Dog magazinin”)

*material scris pentru etapa 25 a competitiei SuperBlog 2011.

 
Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *