Advertoriale,  Uncategorized

O experienta vizuala de neuitat!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

AMD Eyefinity…

… si uite-asa cred ca o sa m-apuc de jocuri. Atat cat imi permite timpul liber. Am mai spus in anumite articole publicate in competitia SuperBlog 2011 ca, de-a lungul timpului, am mai cochetat si eu cu cate-un joculet, doua (Duke Nuken si NFS, de exemplu). Dar asta se intampla acum 10 ani de zile. Timpul a trecut si alte activitati, mai importante decat jocurile pe calculator, si-au facut loc in programul meu zilnic. Pana acum cateva zile cand a fost enuntat pe pcnews.ro etapa cu nr. 27 a competitiei SuperBlog 2011. Atunci am aflat de AMD Eyefinity.

Parcurgand review-urile acestei noi tehnologii am ramas surprinsa cand am vazut cum sase monitoare sunt atasate la o singura placa grafica. Eyefinity suporta o rezolutie de 268 megapixeli care se apropie de perceptia ochiului uman. Si cand te gandesti ca un monitor LCD de 19 are in medie o rezolutie de 1 megapixel!

Nu cred ca vreun gamer va spune “pas” in fata AMD Eyefinity, in fata a 6 monitoare care sa ruleze jocuri de ultima generatie (mai ales ca poti sa grupezi monitoarele dupa bunul plac). Eyefinity are un consum redus de energie, permite iesiri 3D independente pentru fiecare monitor, iti permite sa vezi aceeasi imagine extinsa pe toate monitoarele (Duplicate Mode Operation) sau imagini diferite pe fiecare monitor in parte (Extended Mode).

Deja mi-am facut o lista cu jocurile pe care le-as incerca daca as beneficia de tehnologia Eyefinity: Medal of Honor, Sid Meier`s Civilization, Lord of the Rings, Need for Speed World, Aliens vs. Predator, BattleField 2, BattleForge.

 Ce spun altii despre Eyefinity: “Mai multe display-uri cu siguranta iti vor face viata mai usoara la birou. Dar pasionatii de jocuri isi vor dori din ce in ce mai multe display-uri – AMD a inteles acest lucru.”

“AMD Eyefinity este, intr-adevar, o minunata tehnologie multi-monitor care da clasa predecesorilor sai, in ceea ce priveste performanta si compatibilitatea.”  (PC Games Hardware –Germania)

 Ce spun eu despre Eyefinity: ca este o experienta care merita incercata!

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *