Advertoriale,  Uncategorized

O, SuperBloooooog… o, SuperBloooooog!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

O, SuperBlog, o, SuperBlog,

cu probe tot mai multe,

tu esti concursul „catalog”

ce mintea ne-o ascute!

O, SuperBlog, o, SuperBlog,

mesajul tau imi place.

Cand vad etape ma-nfior,

si devin eficace!

O, SuperBlog, o, SuperBlog,

si devin eficace!

O, SuperBlog, o, SuperBlog,

cu sponsori de isprava.

Tu ma provoci la dialog

si-astfel sunt mai grozava!

O, SuperBlog, o, SuperBlog,

ne vedem si la anul,

cu un concurs analog

si idei cu toptanul!

Nu-mi vine sa cred ca am ajuns la etapa cu numarul 33 din SuperBlog 2011.

Acest concurs a fost prima mea experienta de acest gen, pe care, cu siguranta, o voi repeta si in 2012. SuperBlog mi-a dat mai multa incredere in mine, parcurgand etapele din concurs mi-am dat seama ca nu este atat de greu sa „povestesti” despre masini sau componente IT, lucruri de care nu prea ma lovisem pana acum. Dupa aceasta experienta m-am hotarat sa imi cumpar un domeniu si sa ma ocup serios de www.mihaelaistrate.ro – pe viitor, acum de – www.mihaelaistrate.blog.com in paralel cu activitatea de la Dog Magazin (www.dogmagazin.ro).

Avand in vedere ca aceasta ultima etapa ii vizeaza pe organizatori (PCNews, SwissPlan.biz, RACK) dar si regulamentul concursului, iata care sunt observatiile mele:

  1. pana la SuperBlog 2011 auzisem vag de PCNews, SwissPlan.biz si RACK dar, de cand m-am inscris in competitie, site-ul PCNews a devenit prietenul meu, zilnic apeland la el pentru aflarea unei noi probe sau pentru a citi eventualele comentarii postate de catre participanti.
  2. din punctul meu de vedere, organizatorii si-au facut din plin datoria. Ii multumesc Claudiei PatrascuSwissPlan.biz – pentru profesionalismul sau si pentru ca este un model pentru noi toti cei care-am participat la SuperBlog.
  3. Cat priveste ce as pastra in regulament si ce as schimba, nu am prea multe de spus. Poate doar as introduce un sistem de penalizare pentru sponsorii care intarzie cu notele si as mari cu cateva zile, tremenul de „livrare” al articolelor. Sa zicem ca ar fi bine daca am avea 10 zile pentru finalizarea unei probe.Vreau sa mai adaug doar ca mi-a facut mare placere sa-mi pun mintea la contributie in acest super concurs, ca m-am bucurat sa cunosc (deocamdata virtual, urmeaza in carne si oase) oameni si blogeri pasionati si constiinciosi, si ca nu veti scapa de mine nici in anul urmator!Si pentru ca Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, urez tuturor multa sanatate, fericire, impliniri si „La Multi Ani!”
Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *