Advertoriale

„Sora 13” si Gala SuperBlog 2011

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

S-a incheiat Superblog 2011, editia cu numarul 4. A fost greu uneori, degajat pe alocuri, cu inspiratie nemasurata atunci cand tema s-a pliat oarecum pe profilul meu si cu inspiratie impusa de spiritu-mi competitiv atunci cand subiectul care trebuia tratat provenea dintr-un domeniu strain mie.

Mi-a facut o deosebita placere sa particip la Gala SuperBlog, desfasurata la NH Hoteles, in Bucuresti, pe 10 decembrie, alaturi de minunatii colegi sperblogeri, de organizatori foarte constiinciosi si de sponsori amabili si foarte simpatici! Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult, dar am avut si alte indatoriri. Si daca as fi ramas, probabil ca la party mi s-ar fi rupt vreun toc sau mi-as fi rupt vreun picior pe ringul de dans ca doar sunt guvernata de cifra 13, nu? Pe 13 m-am nascut, eram a 13-a la catalog, dupa cum am spus si la Gala, si daca imi cumpar bilet la teatru tot locul 13 nimeresc! Si la Superblog am reusit sa ma incadrez pe fericitul loc 13 care-mi va aduce un voucher de 250 de dolari.

O concluzie personala in urma participarii la Superblog este aceea ca ma pricep, cat de cat, sa scriu advertoriale. Pe langa „aberatiile” mele mai mult sau mai putin intelectuale si sfaturile din Dog Magazin, iata ca am publicat si advertoriale. Cu ocazia aceasta, zic eu ca abilitatea mea de a scrie s-a mai cizelat un pic si cred ca nu sunt ipocrita cand spun ca mereu avem ocazia sa invatam cate ceva nou si sa ne perfectionam, chiar daca avem in spate ani de experienta.

Cu siguranta voi participa si anul viitor, sper cu mihaelaistrate.ro – mai bun si mai complex decat actualul blog. Sau, cu sora13.ro cine stie ce-mi va coace mintea…

Pana anul viitor sper sa mai avem ocazia sa ne „vedem” macar pe facebook daca nu si-n carne si oase.

Va pupa „sora 13” si nu uitati ca daca aveti probleme cu catelul, pisicia, purcelul… ma gasiti fie pe blog, fie aici, fie la dogmagazin@profimedia.ro sau www.dogmagazin.ro.

P.S. Pentru ca nu am facut foto, imi permit sa va ofer linkul unei soacre de exceptie ca sa vedeti si cateva fotografii

http://www.soacra.eu/s-a-terminat-superblog-2011/

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *