"Muzica este stenografia emoţiei." Tolstoi

Salsa, salsa, ritmo que da vida!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

Pentru că tot merg la cursuri de salsa și pentru că ieri mi se făcuse poftă să văd un film, am ales să rămân în sfera latino și am văzut nu una, ci două pelicule cu aceeași temă: Sssssssaaalllsssaaaa!

Prima oară am început mai ”hard” cu zvăpăiatul de Rico (Robby Rosa), un tânăr mecanic pasionat de salsa. Filmul – ”Salsa: the motion picture” (1988) este centrat pe povestea tânărului Rico. Nu vă dezvălui mai mult pentru că stric tot farmecul, și nu vreau să știți toată acțiunea înainte ca ea să fi început. Priviți câteva secvente și, dacă vă place, spor la vizionat 
Spuneam că am văzut două filme.

Al doilea este intitulat simplu: Salsa – peliculă franțuzească din anul 2000, o comedie savuroasă, înțesată de figuri columbiene, povești frumoase de dragoste, pasiune pentru dans și multă muzică de calitate. Nu spun mai multe, dar vi-l recomand cu mare,mare drag, mai ales dacă vă place Yuri Buenaventura.
Ah, și uitasem să vă spun: în ”Salsa: the motion picture” ne încântă cu vocea sa unică, ”la reina de la salsa”, nimeni alta decât Celia Cruz.

Vizionare plăcută, dragilor! :*

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *