Uncategorized

Fără cuvinte…

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 4 minute.

La început a fost cuvântul și… Hmmm, totuși cred că la început a fost prietenia și legătura magnetică, energetică și invizibilă care unește toate ființele și formele de viață din Univers. Căci  în momentul în care vom fi capabili să respectăm absolut tot ce ne înconjoară, fie că-i o plantă sau o gâză, un râu, un munte, o pasăre, un câine, un om… numai și numai atunci actul Creației va fi desăvârșit, numai atunci ne putem înțelege, percepe și considera drept oameni adevărați. Și astfel vom deveni exemple, modele, lideri… Avem nevoie de exemple pozitive în viața noastră. Avem nevoie de palme peste ceafă să ne revenim din amorțeala în care tot noi am intrat căci nu ne-a vârât nimeni cu forța în letargie. Și ne mai trebuie și-o apă clară să ne spălăm ochii de noroiul pe care-l vedem băltind din loc în loc. Ne-om curăța și timpanul de cuvintele ”nu pot”, ”nu se poate”, ”e imposibil”, ”nu vreau”. Ne vom întoarce cu gândul în noi și vom medita cuminți la a ne pune de acord cu spiritul, și la cum putem să ne amornizăm cu ceea ce ne înconjoară. Dacă sufletul și mintea îți sunt deschise și curate vei realiza că iubirea, iertarea și sincera prietenie sunt meridianele prin care te vei conecta la Univers. Dacă n-ai scos nasul din noroiul ignoranței, al nepăsării și-al lipsei de iubire, și nici nu faci nimic ca să ieși la lumină, înseamnă că încă nu te-ai descoperit pe tine însuți și mai ai câteva drumuri de parcus în căutarea iluminării.

Sigur te întrebi de ce am început cu aceste rânduri când era mai simplu să spun: ”Dragii mei, campionii inimilor noastre, Bruno Icobeț și gașca de Merle, au câștigat competiția Românii au Talent!” De sâmbătă de când am ajuns acasă, după show-ul deosebit la care am luat parte, până în acest moment, am citit multe articole pe net, pe zeci de site-uri, blog-uri și ziare on-line, care vorbesc despre câștigătorul Românii au Talent. Majoritatea sunt trase la indigo, mergând pe nișa comercialului, unele cu nuanțe sentimentale, altele mai raționale și cât se poate de ”la subiect”. În orice caz, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au spus și au scris vorbe frumos meșteșugite despre omul și prietenul Bruno Icobeț. Pentru mine și pentru mulți dintre cei asemeni mine, el este modelul, exemplul, liderul de care vă vorbeam mai sus. El beneficiază de toate meridianele care-i facilitează conectarea cu valorile Universale. Actul său de iubire și prietenie, mai presus de puterea cuvântului, l-a urcat pe prima treaptă a sufletelor noastre și mai apoi pe prima treaptă a unui podium materializat, tangibil. Prin victoria lui, toți cei care îi suntem alături și îi împărtășim obiectivele, suntem câștigători. Iar lumea chinologică din România are de ce să fie mândră pentru că nu neapărat prin expoziții internaționale și competiții de dresaj i se va duce buhul în lume ci prin exemplul oferit de oameni ca Bruno Icobeț. Asta e adevărata iubire, completă și reală dăruire, pasiunea care te întregește ca om, comunicarea perfectă din spatele cuvântului. M-am rugat pentru ca seara de vineri să fie a lor, a noastră, a prieteniei. Am sperat că și mulți vor realiza că fără iubire nu vor realiza nimic, niciodată. Mulțumesc pentru că v-ați spălat pe ochi de ignoranță. Ce avem de făcut mai departe? Să valorificăm ceea ce am câștigat: să arătăm în continuare lumii că prietenia dintre om și cel mai bun prieten al său ne poate aduce în pragul perfecțiunii, transformându-ne  în totalitate. Mulțumesc Bruno, Ozzie, Blue, J pentru lecția de iubire oferită.

În așteptarea rezultatului!

Emoții, emoții, emoțiiiiiiiiiiii!!!!!!!

Ladies and gents… we are the champions!!!

Și vorba lui Churchill: ”Cine îndrăznește, învinge!”

*În luna iunie, revista ”Dog Magazin”  va publica un interviu deosebit despre Omul și Prietenul Bruno Icobeț.

** Știați că anul trecut competiția Britain`s  Got Talent a fost câștigată de un… cățel? De fapt, de cuplul Ashleigh si Pudsey. Mai multe detalii AICI.

P.S. Zilele acestea am mai învățat ceva: întotdeauna să aduni pe lângă tine oameni care-ți seamănă și pe care te poți baza la orice oră din zi și din noapte. Mulțumesc Cristi și Geanina Negoiță. Prietenii știu de ce 🙂 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *