Advertoriale,  Uncategorized

Mobila la preturi convenabile

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

tamosZilele trecute eram in vizita la un prieten care tocmai se mutase, el era foarte incantat de noul sau apartament, care ii oferea mai mult spatiu pentru cei doi copii ai sai, dar avea totusi o problema, apartamentul fusese destul de scump si nu prea ii mai ramasesera bani pentru mobila.

Asa ca am cautat pe net si am descoperit ca la Tamos sunt oferte exceptionale cum ar cum ar fi  canapea extensibila ieftina sau scaune bucatarie ieftine, pantofar ieftin, coltare living ieftine,  le poti comanda foarte usor  de pe net  si vei obtine si o garantie de 2 ani de la data cumpararii produsului. Materialele folosite tin cont de conditiile spatiului deservit si sunt rezistente la umezeala si aburi. Blatul de bucatarie este termorezistent, iar la cerere poate fi segmentat in functie de numarul de corpuri inferioare detinute de bucataria aleasa.
Mobila de biblioteca pentru living este caracterizata prin prezenta unui spatiu mare pentru depozitare, care de obicei include dulapuri, rafturi, sertare si vitrine.. Mobila de birou nu  este doar functionala, mobilierul de birou fiind rezistent la umezeala, impact si uzura cotidiana prin frecare.
Canapele si coltarele sunt disponibile in decoruri multiple.
Peste 90% din produsele vindute sunt pe stoc, iar livrarea se efectueaza in maxim 48 ore.
Pentru a nu pune clientii pe drumuri se folosesc serviciile de livrare la domiciliu si montaj.

Cu o canapea ieftina suntem aranjati! Daca imi aduc bine aminte, un amic ne-a recomandat un site cu saltele de pat ieftine. Ne trebuie mai mult pentru inceput? Spor la gatit sa fie si la cat mai multe dulcegarii!

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *