Despre caini si preocuparile lor de zi cu zi

Recomandarea zilei: Canisa Schwarz

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

„Credem cu tarie ca, asa cum a spus John Billings, cainele este singura fiinta de pe Pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi. Respectam acest devotament al cainelui si il rasplatim cu dragostea si apreciera noastra. Decizia de a infiinta o canisa de ciobanesc german a fost fireasca, in conditiile in care am descoperit aceasta rasa inca din copilarie si am fost atrasi de calitatile sale. Poate ca totul i se datoreaza Corei, un ciobanesc german, dresat la Centrul de Dresaj Sibiu, grad de locotenent. A fost un membru cu drepturi depline al familiei noastre, fiind in acelasi timp, un caine foarte disciplinat, afectuos, un prieten de nadejde! Cora ne-a cucerit si ni s-a parut firesc sa alegem un caine din aceeasi rasa, dupa ce ea a plecat dintre noi! Pasiunea pentru ciobanescul german s-a dezvoltat si, in timp, am simtit nevoia sa facem ceva mai mult pentru aceasta rasa. Astfel, s-a nascut ideea Canisei Schwarz, care isi propune sa creasca si sa reproduca ciobanesti germani din linie de lucru, caini de calitate, in conformitate cu standardele impuse!” 

canisa ciob german

Aşa începe prezentarea Canisei Schwartz – Ciobănesc German din linie de lucru. În ultima vreme am văzut că mulţi îşi doresc pe lângă sufletul lor un Ciobănesc German. Le înţeleg perfect şi motivele, deşi nu am un astfel de câine. Un câine versatil, cu o istorie impresionantă, un temperament deosebit, o alură care impune respect, Ciobănescul German este o apariţie de excepţie, un prieten devotat, echilibrat, care niciodată nu-ţi va întoarce spatele. Mi-am adus aminte de aventurile lui Rin Tin Tin şi rolul pe care ecranizările privind acest câine, acest subiect atât de popular altădată, au cizelat şi armonizat percepţia câtorva generaţii (din 1932 încoace) despre cel mai bun prieten al omului.  

Pentru cei care-şi doresc un puiuţ de Ciobănesc German, vă recomand această Canisă despre care puteţi afla mult mai multe accesând site-ul: http://www.ciobanescgermantartlau.ro/

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *