Advertoriale

Ai grijă de inima ta!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 5 minute.

logo-cliniccoTrăim datorită ei. Iubim datorită ei. Iertăm datorită ei. Dar cum o răsplătim? O lăsăm să ducă ea tot greul acestei vieți, sau îi venim în ajutor atunci când simte că nu mai poate? Cel mai bine ar fi să o menajăm, să o ferim de poveri inutile, de ceva ce-i poate face rău. Căci și-un gând rău îndreptat asupra altuia revine ca un bumerang înspre noi și, mai întâi, trece prin inimă, căci despre ea vorbim acum. Un organism sănătos, posedă și o inimă pe măsură. Un organism măcinat de boli trupești dar și de afecțiuni mentale, fie și-o depresie ușoară macină încet, dar sigur inima. Se spune și chiar ar trebui să se respecte vorba că e mai bine să previi decât să tratezi. La fel și în cazul inimioarei. Se pare că România se situează pe locul 1 în Europa în ceea ce privește bolile cardiovasculare. Iar bolile cardio-vasculare sunt cauza principala, la nivel mondial, a mortalității.

Românii se hrănesc prost, sunt sedentari, nu le pasă câtuși de puțin de armonia în familie, de buna înțelegere cu cei din jur. Suntem răi cu noi înșine. Avem pretenția ca atunci când suntem bolnavi, medicii să facă totul în locul nostru, sa ne trateze ca sa ne vindece in timp ce noi continuam sa avem același stil impropriu de viata, aceeași existenta haotica ce a declanșat problema sau problemele cu care ne confruntam. Cred că dacă am reduce grăsimile din alimentație, alcoolul în exces, fumatul, dacă am face mișcare minimum 30 de minute în fiecare zi, dacă nivelul colesterolului s-ar situa în limite normale, dacă nu ne-am mai stresa din orice, atunci am avea o inimă mai sănătoasă și mai fericită.

clinicco

Inima mea se simte bine. De ce?

Am ales să am o inimă sănătoasă și împlinită. În primul rând iubesc, iar iubirea aceasta îmi face inima să salte fericită. Încerc să am o alimentație bazată pe crudități, fără prăjeli și cât mai puține proteine din carne. Important este și locul unde mâncăm, anturajul, liniștea de care trebuie să avem parte. Stresul trebuie eliminat din viața noastră, dacă vrem să avem o inimă sănătoasă. Aici, eu mai am de lucru, dar nu este imposibil să medităm, să ne liniștim și să privim cu relaxare problemele și obstacolele de care ne lovim aproape zilnic. Slavă Domnului, sunt o persoană activă, am un câine cu care ies zilnic la plimbare, așa că peste 30 de minute din programul meu zilnic sunt alocate mișcării. Când am ocazia bat cărările munților, încărcându-mi bateriile de fiecare dată când mă aflu sus, pe creste. O inimă bună este capabilă de a dărui și de a ierta. Ascută-ți inima! Singură îți va spune de ce are nevoie pentru a fi fericită.

avantaje clinicco

 

Clinicco îți ajută inima să fie sănătoasă

Când vine vorba de spitale nu e persoană care să nu fie reticentă. Din fericire, există și spitale sau clinici renumite pentru dăruirea și priceperea cu care-și tratează și mai ales, cu care-și consiliază și-și îndrumă toți pacienții. Una dintre aceste clinici se află în Brașov, poartă numele de Clinicco și, de patru ani de zile, este singurul spital privat care rezolvă urgențele cardiologice gratis pentru județele Brașov și Covasna. Viziunea Clinicco este ca oamenii să trăiască liberi de teama unor boli dizabilitante sau care le amenință viața. Misiunea Clinicco este de a contribui la salvarea de vieți omenești, de a-i elibera pe oameni de apăsarea suferinței generate de boală, prin lupta continuă împotriva afecțiunilor cardiace și ale articulațiilor, de a contribui la crearea unei alternative de calitate a sistemului medical de stat și la stoparea exodului specialiștilor români în străinătate.

Spitalul privat Clinicco funcționează în baza structurii aprobate de Ministerul Sănătății din România și este autorizat și evaluat periodic de autoritățile locale în domeniul medical: Direcția de Sănătate Publică Brașov și Casa de Asigurări de Sănătate a judetului Brașov.

Rezultatele medicale ale clinicii sunt printre cele mai bune din țară, fiind analizate lunar de către organizațiile profesionale în domeniu. Are încheiat Contract cu Casa de Sănătate Brașov pentru servicii de spitalizare și pentru Programele Naționale de Sănătate, subprogramele: dilatare percutană, implant de stimulatoare cardiace și endoprotezare.

certificari

8 motive pentru care să alegi Clinicco!

  1. Ai acces imediat la o echipă experimentată de medici: specialiști renumiți în întreaga țară, provenind din centrele medicale Târgu-Mureș și Cluj.
  2. Beneficiezi de materialele implantabile de ultimă generație.
  3. Tehnici moderne chirurgicale și de anestezie, cu beneficii majore asupra sănătății și recuperării rapide.
  4. Reguli stricte de curățenie (asepsie și antisepsie) care reprezintă condiții esențiale pentru o intervenție chirurgicală reușită.
  5. Condiții deosebite de spitalizare. Saloanele au unul sau două paturi fiind echipate cu mobilier ergonomic, televizor, acces la internet și sistem de avertizare sonoră a personalului medical.
  6. Personalul de îngrijire depune toate eforturile pentru confortul și binele pacienților.
  7. Este asigurată monitorizarea permanentă a stării de sănătate (linie de gardă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, formată exclusiv din medici cardiologi).
  8. Aici sunt asigurate standarde medicale europene la prețuri corecte.

 

O echipă performantă

 

În cadrul Clinicco, secția de  chirurgie cardiovasculara a constituit o dublă premieră: efectuarea primei operații pe cord deschis de la Brașov și a primei astfel de intervenții din sistem privat din România. O echipă extrem de performantă, condusă de Dr. Alexandru Vasilescu, chirurg format în școala de la Institutul „Prof.Dr.C.C.Iliescu”, Fundeni, a fost relocată complet la Brașov. Echipa medicală de aici deține o experiență bogată în toată paleta de intervenții chirurgicale cardiace la adult. În mod particular sunt de subliniat intervențiile de bypass aortocoronarian cu grefoane exclusiv arteriale efectuate la toate categoriile de pacienți, inclusiv diabetici, reconstrucțiile valvulare, înlocuirile valvulare cu diferite tipuri de proteze, inclusiv biologice de ultimă generație și stentless.

Cunosc câteva persoane care au probleme cu inima, ba chiar unele dintre acestea au suferit și un infarct miocardic. Acestora, dar și celor care vor să-și facă un control de rutină, le recomand să meargă cu încredere la Clinicco.

 

 

engage-your-heart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *