Advertoriale

Tic… tac… tac… tic, până la Black Friday mai este un pic!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 3 minute.

Untitled
Tic… tac… timpul se scurge sacadat, împins de la spate de limbile aurite ale ceasului. Câteodată mi-ar plăcea ca el să se oprească, lumea să împietrească, să se audă doar cum se învârt rotiţele creierului meu în încercarea de a se domoli. Alteori mi-aş dori ca timpul să-şi iuţească pasul, Cronos să dea bice secundarului, acesta să-l alerge pe minutar şi împreună să depăşească bariera temporală. „Fugit irreparabile tempus”/”Timpul zboară fără a se mai întoarce”, spunea poetul Vergiliu în „Georgicele” sale. Dar nici nu vreau să se mai întoarcă. Căci ce e trecutul omului dacă nu o experienţă trăită, un ajutor de nădejde pentru prezent şi viitor? Tic… tac… tic… tac… mai e puţin până la Black Friday şi nu vreau să mai tac. Trebuie să-ţi spun şi ţie, căci dacă n-o fac, s-ar putea să-mi vii de hac. Cu nume de film horror şi ecou răsunător, cu sute de reduceri şi mii de încasări, Vinerea Neagră aduce veşti bune şi anul acesta, pe 29 noiembrie, făcându-i fericiţi pe consumatorii amatori de super oferte.

TOPceas_Black_Friday_160x600„Acestă denumire de Black Friday a apărut în Philadelphia în anul 1961, a fost folosită pentru a descrie aglomeraţia cauzată de “Ziua Recunoştinţei”. Apoi ulterior, şi-a schimbat semnificaţia, ca şi în prezent dealtfel, marchează ziua cu cele mai multe-mari reduceri, pentru consumatori, dar totodată este ziua în care cei mai mulţi vânzători reuşesc să atingă un profit foarte mare.” (sursă: Black Friday 2013)
Fie că vrei să-ţi cumperi produse electrocasnice, îmbrăcăminte, cărţi sau telefoane, de Black Friday ai de unde alege produse la preţ redus. Lista completă a magazinelor participante va apărea în curând pe site-ul Black Friday 2013. Printre magazinele care au participat la Black Friday 2012 s-au aflat: eMag, Evomag, Flanco, Altex, Laptop Garage, Clickshop, Quickmobile.ro, Marketonline.ro, IQBox, Azerty, ShopU, Cel.ro, Oktal.ro, Domo, PC Garage, PCFun, Koyos.ro, sigmanet.ro, F64, Elefant.ro, Elanko.ro, Mediagalaxy.ro, Dcsh.ro, Okazii.ro, biletoo.ro, Cit.ro, Metro, Falcon, PCMadd, libris.ro, TOPCeas.ro, 3pitici.ro, ringstarclub, photosetup.ro, zorilestore.ro, itarena.ro, dasha.ro, glittio.ro, sevensins.ro, targuldemobila.ro. Engelhardt_Caroline_Gold_Black_Leather_1
Noiembrie este luna mea. Luna în care mă simt puternică, luna în care îmi celebrez sosirea pe pământ şi bucuria de a mă afla înconjurată de oameni dragi. Şi pentru asta merit să-mi fac un cadou. Îmi place să-mi dăruiesc lucruri, mai mari, mai mărunte, mai raţionale, mai sentimentale… Tic… tac… tic… tac… mi-am propus să tac, dar nu pot să o fac şi n-am să mă prefac că îmi doresc un Engelhardt Caroline Gold Black Leather, placat cu aur, cu mecanism din quartz de înaltă precizie, cu geam din cristal mineral, ultra-rezistent. Şi sper să îl pot lua pe 29 noiembrie la preţ redus, din magazinul Top Ceas, care va oferi (la anumite produse) reduceri de până la 70%. Tic… tac… tic… tac, Cronos îşi încetineşte pasul şi aruncă şi el un ochi în vitrina Top Ceas. Aici găseşti ceasuri originale, importate direct din Elveţia, Germania şi Marea Britanie de la dealeri autorizaţi, având precizia mecanismelor elveţiene şi japoneze. Top ceas este unic şi oficial importator al ceasurilor Calvaneo 1583, Engelhardt, Haas Cie şi Karl Breitner. Cronos s-a aplecat peste ceasul meu preferat şi-i studiază mecanismul genial şi cureaua din piele originală. Dă impresionat din cap şi pleacă mai departe, trăgând după el secundarul şi minutarul care-l urmează voioase.
Până la Black Friday Top Ceas mai este puţin. Timpul încă ţine cu mine şi mă ajută. Abia aştept să apară şi lista cu celelalte magazine participante căci, pe lângă ceasul mult visat, mai am câteva cadouri de suflet de adăugat!
Spor la cumpărături să avem!
Tic… Tac…

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *