Advertoriale

Scrisoarea musafirului satisfăcut și răspunsul uimitor pe care l-a primit

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 5 minute.

SalterraDragă prietenă,

Am ajuns cu bine acasă. Cu bine, după ce am trecut prin câteva peripeții despre care-ți voi vorbi cu altă ocazie. Am plecat oarecum pe fugă și nu am avut răgaz să-ți spun că m-am simțit bine la tine acasă. Serios! M-am simțit relaxată de parcă aș fi fost la băi, deși a lipsit SPA-ul, masajul cu pietre calde și 10 ventuze aburinde lipite pe-al meu spate. În facultate te știam mai petrecăreață. Acum mă așteptam ca nu cumva să dai pe Trinitas TV să urmărim sfântul maslu de la ora 17. Îmi place liniștea din locuința ta. Nici câinele nu latră, tu cu Andrei vă vorbiți șoptit, nici pasul nu vi se aude pe podea, sunteți zen și levitați pe aripi nevăzute cât e ziua de lungă. Și totuși un pic de veselie nu ar strica în casa voastră. Nu mă înțelege greșit. Nu zic să dați chefuri zgomotoase. Dar nici să faceți tot timpul cură cu sonatele lui Mozart. Trecând peste asta, vreau să știi că la tine am avut cele mai frumoase și mai interesante vise din ultimul timp. Și nu am înțeles de ce. Știu doar că am dormit incredibil de bine. De cum mă așezam în pat și puneam capul pe pernă, simțeam că o forță necunoscută îmi îmbracă ființa și mă poartă prin lumea ireală a lui Hypnos. Când se făcea dimineață, abia reușeam să mă dau jos din pat. Mă întorceam de pe o parte pe alta, oarecum iritată că mă simt atât de bine. Niciun scârțâit de arc, nicio fâșâială de așternut. Perna tare dar comodă  îmi făcea cu ochiul iar lenjeria veselă mă îndemna să mă arunc din nou în acel covor de flori colorate. Încă cinci minute… încă cinci minute… îi șopteam alarmei în încercarea de a o îndupleca să mai mă lase să dorm. Când m-am reîntors acasă, aveam impresia că-mi lipsește ceva. Mi-am dat seama abia seara, când m-am băgat în pat: îmi lipsește confortul și liniștea nopților petrecute la tine. Care este misterul? Dă-mi visele-napoi și nopțile cu somn binefăcător! Până la următoarea vizită, poate-mi mărturisești ce vrajă ascunde locuința ta.

Îmbrățișări calde.

A ta,

S.

save

 ***

Draga mea S,

Nici vorbă că nu aș mai fi fata petrecăreață pe care ai cunoscut-o în facultate. Dar, ne-am mutat  doar cu două săptămâni înainte să sosești la noi în vizită. Îți dai seama că am dat o petrecere grandioasă pentru inaugurarea noului cuibușor. Cuibușor de nebunii și de nebuni căci petrecerea a ținut ca-n basme, vreo trei zile și trei nopți. Și nu, nu am ascultat Mozart. Și nici anotimpurile bietului Vivaldi. Șlagărele cerute au fost din repertoriul viking metal; în cel mai fericit caz s-a mai auzit vreo baladă rock. Bănuiesc că acum îți dai seama de ce când ai venit tu era liniște. După trei sesizări din partea vecinilor și o amendă care ne-a tăiat pofta de mâncare pentru o lună de zile, crede-mă că și tu ai fi ascultat Mozart în surdină. Acum să te lămuresc cu patul, căci acolo se ascunde vraja. În momentul în care ne-am mutat nu am beneficiat decât de ”confortul” unei somiere de pe vremea străbunicii. Somieră care, la fiecare mișcare din deget, scârțâia de se auzea la colțul străzii. De amor sălbatic nici nu putea fi vorba, căci ne-am fi trezit cu tot cu somieră peste vecinii de la etajul inferior. Buuuun! Schimbăm patul. Și salteaua. Dar ce să luăm, ce să luăm?! Soluția a venit de la Salterra.

salterrrra

De fapt, de la colega mea, Magda, care cumpărase pentru patul copilului o saltea din latex, cu tratament igienic total împotriva bacteriilor, ciupercilor și acarienilor.

saltea-latex-copii-13cm

Am reținut de unde și-a luat-o și-am zis să intru și eu pe site-ul Salterra să arunc o privire. Și-am stat minute bune să le urmăresc produsele. Așa am ajuns să aleg salteaua Wassabi Pikolin pe care te-ai odihnit tu când ai venit la noi.

saltea-wassabi-pikolin-29-cm

saltea-wassabi-pikolin-29-cm (1)

Când am adus-o pe Wassabi acasă, salteaua cu arcurile rupte a luat cruntul dar meritatul drum al exilului. Salteaua Wassabi nu este doar confortabilă ci ne protejează corpul în timpul somnului, se adaptează perfect formelor noastre prin tehnologia NormActive® combinată cu spuma care ne oferă un sentiment de odihnă progresivă, de relaxare.Cum ai spus și tu, te poartă prin lumea ireală a lui Hypnos și asta datorită principalelor ei caracteristici: țesătura strech, respirabilă și foarte plăcută la atingere, Viscofoam® prin care Wassabi se adaptează la forma corpului și distribuie presiunea punct cu punct, matlasare cu spumă și memorie de formă, izolator din spumă de mare densitate pentru mai mult confort, bloc de arcuri continue Normabloc®  combinate cu materiale inovatoare de confort pentru un somn odihnitor, patru mânere pentru o manevrare ușoară, Triple Barera®: tratament pentru igiena saltelei anti-bacterii/ciuperci/praf. De aceea ai dormit mult și bine și ai avut acele vise uimitoare. Pentru că stratul Viscofoam® reduce punctele de presiune și îți permite să-ți păstrezi neschimbată  pentru o perioadă mai lungă de timp poziția de dormit , reduce nevoia de mișcare în timpul somnului și favorizează perioade mai lungi de somn netulburat, revigorant. Vorba ceea: dai un ban, dar dormi mai bine!  Deci ai înțeles care e misterul? Și nu trebuie să aștepți următoare vizită la noi ca să te simți bine. Nu. Intră pe site-ul magazinului Salterra,  pentru că aici găsești o gamă variată de saltele pikolin, saltele cu spumă, saltele cu arcuri sau saltele memory foam.  Și nu doar atât. Poți să-ți comanzi și  perne, pilote, lenjerie de pat, protecții pentru saltea și chiar somiere.  Te las acum. Mă duc să pun un Mozart și să beau un ceai de tei.

P.S.  Pentru că tot ai cont de facebook , nu uita să devi fan-ul paginii Salterra  astfel descoperind super oferte de Black Friday care se apropie cu pași foarte foarte repezi. Și să-mi scri să-mi spui cum ai dormit în ultimul timp. Asta după ce vizitezi Salterra.

 salterrrra fb

Te îmbrățișez!

 A ta,

M.

 

 

 

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *