Advertoriale

”Atenție garaj! Vă rugăm nu parcați!”

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 3 minute.

logo”Atenție garaj! Vă rugăm nu parcați!” Ei bine, n-o să vezi așa ceva scris în fața Laptop Garage. Ba din contră: aici se bulucesc să parcheze laptopurile și accesoriile acestora răsărite mai ceva ca ciupercile după ploaie. Deja există contrabandă cu locurile de parcare, se vând pe bani frumoși, mai ales acum, de Black Friday. Încerc și eu să-mi cumpăr un loc de parcare. N-am de ales, mă forțează vechitura asta de Toshiba. Să nu mă înțelegi greșit, îl iubesc, a fost primul meu laptop. I-a urmat Asus-ul cel mic. Dar știi cum e cu prima iubire… Dragostea noastră a rezistat până ne-a întrerupt-o alimentatorul. Și cât de mult ne iubeam: mă lăsa să-l deschid la orice oră din zi și din noapte salutându-mă cu o repeziciune de invidiat pentru un veteran ca el. Îi mângâiam tastele și-i admiram tenacitatea cu care se repezea pe internet călăuzindu-mi pașii în tot ceea ce făceam. WWW-ul era o joacă atunci când îmi era alături. Îl bănuiam că avea legături amoroase cu o priză defectă. El nu și nuuu! Nega cu vehemență atunci când îl învinuiam de infidelitate. Și uite-așa l-am enervat într-o zi până i-a crăpat alimentatorul de ciudă. Dă-i cu resuscitări, cu pistolul de lipit pe la tâmple, împachetări cu izolier band… Și-a mai revenit dar nu mai e cel de dinainte. Văzând că se simte din ce în ce mai rău, mi-a lăsat cu limbă de moarte, prin testament, să-l înlocuiesc doar cu fratele lui nou nouț și în putere de la Laptop Garage. ”Să-l cauți pe încărcătorul compatibil Toshiba 15v 8a 120w. Uite asta e fișa lui tehnică: Curent iesire: 8A/Tensiune iesire: 15V/Putere: 120W/Tensiune alimentare: 100-240V/Dimensiune mufa: Speciala 4 pini/Accesorii: încărcătorul vine însoțit de cablul de alimentare la priză/Culoare: Negru/Condiție: încărcător alimentator laptop nou/Tip: încărcător alimentator laptop compatibil-replacement- Toshiba/Garanție: 12 luni.”

15v-8a-120w-4pin

Așa a grăit și-a crăpat pe loc, răspândind în jur un miros de plastic ars.

Pffff… hai repede la Laptop Garage că ăsta micu` nu poate să stea nealimentat. Noroc că e Black Friday și-s oferte pe alese. Și dacă tot ajung acolo, hai să-i mai iau ceva, că tot e Crăciunul și ne bucurăm amândoi când scriem ceva frumos despre această sărbătoare. Ah, știu: îi iau hăiniță nouă, de iarnă. Ce se va mai bucura când va vedea geanta cu logo Toshiba, din Nylon, încăpătoare (410mm x 300mm x 70mm), cu buzunar exterior pentru accesorii și încărcătorul nou precum și  cu cordon pentru purtarea pe umăr.

originala-toshiba-16inch

Elegantă, neagră, originală: e cadoul perrrfect! Da, da, da, parcă-aș mai vrea ceva, ca să nu-i mai solicit mufa, ah, da, căști wireless A4Tech RH200. Ai ghicit, wireless adică fără fir, cu microfon, diametru difuzor de 30 mm, frecvența de răspuns: 20 – 20 000 Hz, sensitivitate: 90 dB, conector USB, fără bluetooth, wireless 2.4G HD, Nano Receiver, autonomie până la 8 ore, durata de încărcare de 1.8 ore, distanța de funcționare de 10 m.

casti-wireless-laptop-a4tech-rh200 (1)

Și dacă tot am parcat aici, n-am cum să plec fără un frățior pentru hardul obosit al lui Toshiba cel Bătrân. Ia prezintă-te la apel, tinere HDD extern Toshiba Stor.E Basics series 2.5 inch 500GB black! Suge burta, pieptu-nainte și arată-mi ce poți să faci cu cei 500 GB din dotare! Las` că vezi tu acasă, cum te încarc cu responsabilități!

toshiba-stor-e-basics-500gb-black

Acum ai înțeles de ce nu prea mai sunt locuri de parcare în față la Laptop Garage? Ba chiar se dau și pe sub mână? Că au de toate, domnule, de toate pentru laptopul tău! Acum să fim sinceri: fie că ”te dai pe net”, fie că ești pasionat de IT ar fi bine să ai un laptop aranjat, spilcuit și mai ales funcționabil.  Dacă vrei să fii mai aproape de magazin, ca să prinzi un loc, devino fan-ul paginii de Facebook Laptop Garage pentru a beneficia de super oferte!

incarcator-laptop-toshiba

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *