De-ale vietii

Poticnire

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

Nu mă uit la TV. Nici nu am un asemenea obiect hidos în casă. Dar cazul prăbușirii avionului pilotat de Iovan l-am urmărit. Mai bine zis am tras cu ochiul la Andrei care, pasionat fiind de avioane și pilotaj s-a tot uitat pe diferite site-uri să-și închege o idee despre ce s-a întâmplat cu adevărat acolo. Acum câteva minute a dat peste o conferință de presă avându-l în centrul atenției pe medicul Radu Zamfir, unul dintre supraviețuitori. Aceste rânduri sunt strict pentru ”colegii” mei din presă. Dragilor, mai aveați puțin și-l întrebați pe bietul om câte fire de păr avea în nas. Omul acela a văzut moartea cu ochii. Și voi nu mai conteniți cu întrebări stupide de genul: ce ați văzut pe fereastră? știați că vă veți prăbuși? cu ce erați îmbrăcați? L-ați întrebat pe om de trei patru ori dacă studenta era sau nu conștientă. Băi fraților, reveniți-vă din tâmpeală și fiți mai verticali. Pe bune. Și mai umani. Ați devenit canibali, mai aveați puțin și mușcați din om. Vă e sete de sânge, vânați subiectele de genul… Oare vă sunt excitate sinapsele la fiecare subiect tragic? Nu mai comentez și eu despre ”salvarea” celor șapte. Au făcut-o alții. Ce pot să spun e că am ajuns degeaba în 2014. Stagnăm ca nație. Suntem experți să ne săpăm singuri groapa, să ne punem și-o lopată cu pământ peste noi și să ne cântăm și Veșnica Pomenire. Amin.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/live-pe-stirileprotv-ro-medicul-radu-zamfir-povestete-clipele-dramatice-prin-care-a-trecut-dupa-prabusirea-din-apuseni.html

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Un comentariu

  • bio4fun

    Suntem ceea ce cultivam, indolenta, nepasarea, ignoram faptul ca divinitatea are rasplata pentru fiecare dintre noi dupa faptele sale. Nici eu nu mai stau de ceva vreme sa urmaresc crimele si violurile si accidentele, induse ne sunt noua sentimentele pentru a uita pentru ce ne-am nascut. Copilul se naste din iubire, apoi este inconjurat de iubire, multa iubire, familia inseamna iubire… si, dupa cum in calculele matematice tot ce e pozitiv, tot pozitiv rezulta…, ceva se pierde in logica firii: de ce ne da mereu cu MINUS!???
    Aurelia o studenta romanca dedicata iubirii, devotata cauzei de A FI DE FOLOS, asa, ca omul potrivit la locul potrivit, si-a frant aripile tocmai intr-o cauza umanitara, nu nu a plecat din tara unde e mai bine, ci s-a implicat in salvari de vieti. Chiar daca, poate pentru ea, ca si pentru aviatorul pilot, nu mai era nimic de facut, ni se demontreaza…, pentru a cata oara oare, cat de incompetenti sunt cei care au datoria de serviciu pentru bunul mers al vietii, eu zic : nu au nici un fel de experienta, degeaba au aparatura de ultim racnet, daca nu stiu sa o foloseasca. Tot oamenii cu experienta (padurari, salvamontisti, localnici), dedicati vietii au reusit sa salveze ce s-a mai putut salva, porniti la treaba cand au inteles ca nimeni altcineva nu ii va salva pe medicii din avionul prabusit. Se va concluziona, asa cum suntem obisnuiti, ca ar putea fi eroare de pilotaj, conditiile atmosferice, avionul defect…, totul era in contradictie la stirile la cald…, vor fi si ele masluite cu timpul.
    Ma rog cu cerul si pamantul sa se faca o data pentru totdeauna DREPTATE. Omul s-a nascut din iubire, o are in sange, o daruieste intotdeauna sincer si cu toata inima. Ce il determina sa uite pentru ce s-a nascut si care ii este menirea: SA FIE OM ADEVARAT si cu frica de Dumnezeu?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *