De-ale vietii

Gânduri de copil

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

Our Spring- Mother Daughter Love  by Flor Larios
Our Spring- Mother Daughter Love by Flor Larios

După cum ți-ai dat seama din articolele precedente sunt doar un simplu mesager al gândurilor unor copii pentru care mama este cea mai importantă persoană din lume. Astăzi a venit rândul Mayei (9 ani) să-și dezvăluie cele mai sincere sentimente.

Iubita mea mamă

Mama este prima ființă pe care am văzut-o în viața mea de copil. Ea mă iubește cel mai mult. Voi avea grijă să n-o dezamăgesc niciodată.

Ochii săi arămii îmi veghează neîncetat somnul adânc. Ar încerca să stea tot timpul cu mine. Cu brațele sale mlădioase mă sprijină când îmi este greu și când vreau să-mi fie alături. În fiecare an, în ziua de 8 martie, mama are dreptul la o relaxare maximă. E dreptul ei să aibă o zi liberă pentru că ea ne oferă mereu ceea ce ne dorim. Dar noi nu trebuie să-i arătăm că o iubim doar într-o singură zi din an! Mama merită și trebuie să fie prețuită în fiecare zi.

Cu ocazia zilei de 8 martie, cu mânuțele mele dibace, am confecționat, pentru draga mea mamă, o frumoasă felicitare în care am scris următoarele versuri (compuse de mine):

Pentru mama

Codrul iar a înverzit,

Dulce primăvară,

Și laleaua a-nflorit

Iar la noi în țară.

 

Păsărelele-au ieșit

Să zboare pe-afară.

Flori frumoase-am cumpărat

Pentru scumpa-mi mamă.

 

Mielul zburdă fericit

Pe câmpia rară

Bucurându-se că a venit

Dulcea primăvară!

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *