Advertoriale,  De-ale vietii

5 lucruri pe care trebuie să le faci vara asta

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 3 minute.

Vara mult așteptată a sosit și vrei să te bucuri din plin de ea? Dacă iubești anotimpul cald și tot ce înseamnă el, ești o persoană căreia îi place să vadă părțile pozițive în tot ceea ce face, iar prietenii te cunosc drept un om care nu stă locului niciodată, trebuie să știi că vara îți rezervă nenumărate soluții ca să te relaxezi, să te simți bine și să fii în formă, în ciuda temperaturilor ridicate.

Iată ce să faci în sezonul estival:

 

  1. Hidratează-te!

70% din corpul uman conține apă, iar acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru a te hidrata corespunzător. În timpul anotimpului cald, se pierde o cantitate considerabilă de apă din corp prin transpirație. Astfel, rezursele de apă trebuie refăcute prin consumul a cel puțin doi litri de apă zilnic, după cum spun specialiștii. Este bine de știut că doar doi litri de lichide consumate, mai ales pe timp de vară, nu sunt suficiente pentru o hidratare corectă, dar nu trebuie nici să exagerezi, pentru a evita balonarea și disconfortul.hidrateaza te

  1. Fă plajă!

Sezonul cald este un motiv numai bun pentru a merge la plaja să te relaxezi, însă acesta nu este singurul avantaj de care te poți bucura. Bronzul pe care îl vei obține în mod natural te va face să arăți bine și vei fi mai atrăgătoare. Mai mult, în cantități moderate, bronzul are și beneficii asupra pielii tale, deoarece, expunându-te la soare, corpul tău va produce mai multă vitamina D. Asortează-ti, astfel, bronzul cu un costum de baie ca cele de la ATMOSPHERE FASHION, și ai, totuși, grijă să nu stai prea mult la soare.

fa plaja

  1. Ai grijă de corpul tău!

Chiar dacă cei mai mulți încep să facă sport pentru  a fi în formă cu mult înainte ca vara să își intre în drepturi, trebuie să știi că timpul nu e pierdut. Vara oferă condițiile perfecte pentru practicarea multor tipuri de sport în aer liber, iar vremea bună poate reprezenta o motivație în plus ca tu să ai grijă de corpul tău. Poți merge să înoți, să alergi, să te plimbi cu rolele sau cu bicicleta sau să faci yoga în parc. Orice ai alege să faci, te vei convinge că puțină miscare vara nu strică nimănui.

  1. Mănâncă fructe și legume!

Deși nutriționiștii recomandă consumul de fructe și legume proaspete zilnic, vara este cel mai potrivit moment în care trebuie să te bucuri din plin de beneficiile pe care acestea le au asupra sănătății tale, pentru că pe cele mai multe dintre ele ai posibilitatea de a le cumpăra de la  producătorii care le cultivă prin metode naturale. Astfel, dacă vrei o dietă armonioasă vara aceasta, nu te da înapoi de la o salată de legume sau o felie de pepene roșu.

mananca fructe si legume

  1. Participă la activități în aer liber!

Căldura nu trebuie să te descurajeze să faci lucruri noi și interesante, așa că vara asta trebuie să participi la cât mai multe activități unde să cunoști oameni noi și să îți  faci prieteni. Poți merge la festivaluri de muzică, filme în aer liber sau concerte, pentru că vara este anotimpul când trebuie să experimentezi și să rămâi cu amintiri de neuitat.

distractie

 

Așadar, uită de griji și încearcă lucruri noi, ai grijă de tine pentru a te simți frumoasă și a avea o stare de bine. Vara se anunță a fi plină de distracție și voie bună, iar tu trebuie să profiți  din plin de toate beneficiile pe care aceasta ti le pune la dispoziție.

 

 

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *