Advertoriale

Vara asta temperaturile depasesc 40 de grade! Cum faci fata caniculei?

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Fara indoiala, auzi pe toate posturile de radio si televiziune previziunile meteorologilor pentru vara lui 2017. Se anunta un sezon canicular, asa ca e de dorit sa fii la curent cu recomandarile specialistilor vizavi de ce masuri de precautie se impun pe o vreme torida ca aceasta.

Asadar, in cele ce urmeaza, vei putea descoperi 5 sfaturi utile pe care sa le iei in considerare, astfel incat sa te asiguri ca vei rezista eroic in fata valului de caldura anuntat la meteo.

5 ponturi IDEALE ca sa te racoresti vara asta:

  1. Stai la umbra. Daca esti fericitul posesor al unei case cu gradina in fata, atunci profita de acest lucru si amenajeaza-ti curtea, astfel incat sa te poti bucura de umbra pe toata perioada celor 3 luni de vara. Amplaseaza un foisor cu canapele si scaune, hamac si banci ferite de ochii curiosilor de copacii falnici. Apeleaza la sprijinul celor de la FilGarden, care te pot ajuta cu montarea gradinii in aproximativ jumatate de zi, daca suprafata acesteia este de 300 mp.

stai la umbra

  1. Hidrateaza-te. Specialistii recomanda, ori de cate ori au ocazia, ca nu cumva sa iesi din casa fara a avea o sticla cu apa la indemana. Este indicat ca vara sa se consume cel putin 2 litri de apa pe zi, asa ca tine cont de sfaturi si poarta, in permanenta, cu tine o sticla cu apa.
  2. Mergi in vacanta. Fii cu ochii pe prognoza meteo, iar daca se anunta un weekend mai calduros ca niciodata, nu ezita sa iti planifici o scurta vacanta. Alege o destinatie turistica la malul marii, unde sa petreci cateva zile departe de orasul coplesitor in perioada verii. Iar daca bugetul nu iti permite, poti sa obtii un credit nebancar prin telefon de la Creditfix si problema iti este rezolvata rapid.
  3. Poarta haine lejere. Cand temperaturile ating in termometre 40 de grade, fara indoiala, hainele mulate si pantofii nu vor face decat sa iti ingreuneze situatia. In perioada aceasta, este indicat sa porti piese vestimentare cat mai lejere precum camasi vaporoase, rochite, pantaloni culotte si papuci lejeri. Foarte importat: nu uita acasa palaria si ochelarii de soare!poarta haine lejere
  4. Protectie solara. Nu neglija importanta pe care o au cremele cu factor ridicat de protectie solara. Asadar, indiferent ca mergi la piscina ori ca te duci in oras, inainte sa iesi din casa, asigura-te ca folosesti suficienta crema cu protectie solara pentru a preveni aparitia arsurilor solare atat de inestetice. Un pont util: poarta in geanta o apa termala pentru a-ti racori tenul.

Iata 5 metode cel putin interesante de care sa tii cont vara asta. Cu siguranta, vei trece, cu brio, de canicula anuntata!

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *