Advertoriale

Cum iti alegi incaltamintea PERFECTA in functie de forma picioarelor

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Doamnele si domnisoarele acorda o atentie deosebita modului in care se prezinta, vara fiind perioada in care isi pot etala cel mai bine trasaturile. Pentru a arata impecabil, acestea trebuie sa ia in considerare, pe langa modelul pieselor vestimentare pe care le poarta, si modul in care ele se potrivesc formei corpului.

Iata cum iti poti alege perechea IDEALA de incaltari, in functie de forma picioarelor tale!

  • Picioarele lungipicioare lungi

Daca esti o femeie cu picioare lungi, nu trebuie sa iti faci prea multe griji, deoarece poti purta aproape orice fel de pantofi. De la tenisi sport si balerini, pana la stiletto sau bocanci, poti experimenta toate zonele stilistice. De asemenea, poti incerca o gama larga de botine de pe https://www.modlet.ro/46-botine, cu sau fara toc. Daca esti destul de inalta, iti recomandam sa eviti, totusi, incaltarile cu tocuri ametitoare.

  • Picioarele scurtepicioare scurte

In cazul in care consideri ca picioarele tale au nevoie de un efect de alungire, iti recomandam sa incerci incaltaminte cu toc mediu sau inalt. Pare un sfat simplu si evident, insa alegerea pantofilor perfecti nu este atat de simpla! Chiar daca tocurile sunt inalte, trebuie sa ai in vedere si modelul incaltarilor. Evita-le pe cele cu bareta peste glezna, pentru ca aceasta mareste efectul de picioare scurte. Un alt sfat util este sa alegi incaltaminte intr-o singura culoare, deoarece aceasta face picioarele sa para mai inalte si mai subtiri.

  • Gleznele groase

Daca ai impresia ca gleznele tale sunt prea groase, poti diminua acest efect, daca alegi perechea potrivita de incaltari. Cea glezne groasemai inteleapta decizie este sa iti achizitionezi pantofi stiletto. Acestia vor crea o imagine armonioasa, iar atat picioarele, cat si gleznele tale, vor parea subtiri si lungi. De asemenea, incearca sa eviti incaltarile cu barete de orice fel, pentru ca ele vor atrage atentia asupra zonei cu probleme. Stai departe, asadar, de cureluse sau barete in forma de T si, de asemenea, nu purta sandale de tip gladiator.

  • Picioare definite

 

muscular legsDaca esti o fire sportiva, iar muschii tai sunt definiti, nu trebuie sa eviti sa iti expui picioarele. Din contra, pune-le in evidenta cu pantofii potriviti. Stai departe de incaltarile cu platforma sau cu talpa foarte groasa, precum si de bocancii sau botinele masive. Cu toate acestea, nici purtarea unor incaltari extrem de fine, cu tocuri subtiri, nu este indicata, pentru ca vor crea un contrast nu foarte placut din punct de vedere estetic. Cea mai buna alegere este o varianta de mijloc, precum o pereche de incaltamine cu toc mediu ca inaltime si grosime, cu un design simplu si de efect.

Indiferent de forma picioarelor tale, poti gasi incaltaminte care sa te avantajeze si care sa iti ascunda insecuritatile. Alege intotdeauna pantofi comozi, in care sa poti sta perioade lungi, fara sa iti cauzeze rani, iritatii sau dureri. Daca optezi sa porti tocuri, asigura-te ca poti merge confortabil pe ele. In caz contrar, imaginea ta va avea de suferit, iar tu te vei simti stanjenita de situatie. Asadar, cumpara numai pantofi care sa te faca sa te simti confortabil si sigura pe tine!

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *