Advertoriale

5 modele de genti care NU pot lipsi din garderoba ta vara aceasta

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Geanta este un accesoriu indispensabil oricarei femei, nu doar pentru ca este extrem de utila in viata de zi cu zi, ci si pentru ca o astfel de piesa, daca este bine aleasa, iti poate scoate in evidenta stilul vestimentar. Desigur, fiecare dama are preferintele ei in materie de posete, insa exista cateva modele pe care orice reprezentata a sexului frumos trebuie sa le detina si sa le poarte cu mandrie vara aceasta.

Esti pasionata de fashion? Iti place sa detii cele mai in voga piese vestimentare? Iti doresti sa ai cele mai frumoase genti din piele naturala? Afla aici care sunt modelele ce fac furori vara aceasta.

Uite care sunt modelele de genti din piele MUST-HAVE pentru sezonul cald:

1.Geanta office

Fie ca alegi o geanta office supradimensionata sau una clasica, cert este ca o astfel de poseta trebuie sa se regaseasca in garderoba ta. Aceasta poate fi asortata cu usurinta tinutelor de birou, dar si tinutelor casual, motiv pentru care merita sa investesti intr-o astfel de piesa. In ceea ce priveste culoarea, este de preferat sa optezi pentru nuante de baza, care pot fi combinate cu cat mai multe articole vestimentare. In acest sens, gasesti genti office in tendinte la The5thelement, magazinul online ideal pentru orice pasionata de fashion. Fara indoiala, o astfel de piesa te va ajuta sa completezi cu succes orice outfit.

2.Rucsacul

Rucsacul este unul dintre cele mai cautate modele in materie de genti, sezonul acesta. Toate doamnele si domnisoarele active si moderne ar trebui sa detina o astfel de geanta, intrucat acest model le ofera posibilitatea sa se deplaseze cu usurinta. Pe langa acest aspect, motivul pentru care un rucsac din piele nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta este acela ca reprezinta un accesoriu practic si foarte comod.

3.Geanta tip borseta

Un alt model de geanta must-have sezonul acesta este geanta tip borseta. Desi multe femei sunt reticente in fata acestei posete, borseta este ideala atat pentru plimbarile in parc, cat si pentru festivaluri si concerte. Ceea ce face ca aceasta geanta sa fie indispensabila este faptul ca poti depozita obiectele cu adevarat necesare, dar si faptul ca poate fi purtata in diferite modalitati. Fie ca alegi sa o porti in jurul braului, fie ca alegi sa o porti pe un umar, poseta tip borseta poate oferi o nota chic oricarei tinute.

4.Geanta tip sac

Poseta tip sac sau plasa, cu bareta detasabila este, cu certitudine, unul dintre cele mai purtate modele sezonul acesta. Desi nu au dimensiuni foarte mari, datorita design-ului functional, gentile tip plasa pot deveni suficient de incapatoare. Acest model  nu doar ca este deosebit de practic, ci poate fi in orice tip de outfit, fie el si elegant, atata vreme cat este accesorizat corespunzator. Pentru ca iti poate oferi un aer boem, aceasta poseta nu poate lipsi, sub nicio forma, din colectia ta de genti.

5.Poseta tip cutie

Geanta tip cutie, cu maner, este una dintre cele mai cautate in vara acestui an. Acest model da un aer elegant atat outfit-ului, cat si posesoarei, motiv pentru care ar trebui sa il achizitionezi cat mai repede. Poseta tip cutie poate fi purtata, cu usurinta, atat in tinute retro, cat si in tinute actuale, asa ca o poti combina cu articole vestimentare dintre cele mai diverse. Totul depinde de imaginatia si gusturile tale.

Iata, deci, care sunt cele mai populare modele de genti vara aceasta, care ar trebui sa se regaseasca in garderoba oricarei femei.

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *