Advertoriale

Top 7 cadouri INSPIRATE pentru majoratul unui baiat!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Esti invitat la majoratul celui mai bun prieten al tau? Nu stii ce ai putea sa ii cumperi sarbatoritului? Vrei ca acesta sa ramana placut surprins si sa foloseasca cadoul tau?

In acest caz, lista de mai jos o vei gasi extrem de utila, intrucat contine cateva sugestii practice! Indiferent ce alegi din cele sugerate, cu siguranta, vei face un major fericit!

Iata care sunt cele mai inspirate cadouri pentru un major!

  1. In primul rand, trebuie sa vorbesti cu ceilalti prieteni comuni ai sarbatoritului, incat sa vezi daca acestia i-au cumparat deja cadouri. Daca nu, propune-le sa strangeti banii pentru a-i lua un lucru de valoare. De exemplu, daca stii ca sarbatoritul nu are un laptop, poti sa intri si sa vezi preturile la laptopuri Apple pe site-ul RomBiz, intrucat vei gasi o gama larga din care poti alege. De asemenea, poti selecta o alta categorie, daca ai un buget mai mic in care trebuie sa te incadrezi. Insa, sa nu ai nicio indoiala, caci prietenul tau se va bucura enorm daca va primi un astfel de cadou!
  2. Apoi, daca nu reusesti sa strangi bani de la mai multi prieteni, orienteaza-te catre altceva. Daca sarbatoritului ii place sa citeasca, ii poti cumpara un e-reader. Astfel, o sa aiba ocazia sa citeasca oriunde si oricand, fara a cara dupa el carti. In plus, o sa poata incepe mai multe, aceste dispozitive acceptand un numar imens de carti. Pe de alta parte, te poti uita si de o tableta care permite instalarea unui program special pentru citit si pe care o poate folosi si in alte scopuri.
  3. Totodata, daca este o persoana careia ii place sa se plimbe foarte mult si iesiti adesea in parc, te pori orienta catre o pereche de role sau o trotineta. Indiferent pentru ce optezi, asigura-te ca au o calitate foarte buna, astfel incat sa se bucure pe deplin. Cauta online si analizeaza bine ofertele inainte de a lua o decizie.
  4. Accesoriile sunt binevenite oricand, pentru oricine. Sarbatoritului ii plac ceasurile si stii ca s-ar bucura sa adauge inca unul la colectia sa? In acest caz, ai gasit cadoul potrivit! Trebuie doar sa te orientezi in functie de gusturile sale, iar daca ati mai vorbit pe tema asta, atunci alegerea s-ar putea sa fie usoara!
  5. Un alt cadou inspirat pentru un major il poate reprezenta un aparat foto. Daca stii ca prietenului tau ii place sa petreaca ore in sir si sa fotografieze peisaje si oameni, insa nu iti permite achizitionarea unui aparat, atunci nu mai sta pe ganduri, deoarece ai gasit cadoul perfect!
  6. Stii ca sarbatoritului i-ar placea sa iasa din rutina zilnica si sa aiba o activitate inedita? In acest caz, te poti orienta catre achizitionarea unui abonament valabil o luna la un curs de dans, actorie, gatit sau orice altceva consideri ca o sa ii placa. Fara indoiala, va fi un cadou neasteptat!
  7. Cel care isi va sarbatori ziua este innebunit dupa jocuri? Fie ca ii plac cele de societate, fie ca ii plac cele de strategie/fotbal pe care le poate juca de pe calculator sau pe xbox, ai gasit darul potrivit! Cu siguranta, o sa gasesti o multime de astfel de jocuri, iar acesta se va bucura foarte tare!Asadar, daca urmeaza sa mergi la petrecerea de majorat a unui prieten, inspira-te din lista de mai sus si o sa il surprinzi. Alege cadoul care crezi ca il va face fericit!
Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *