Advertoriale

Tu ți-ai făcut ghiozdanul pentru școală?  

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 3 minute.

Imediat ce toamna își intră în drepturi, gândurile celor mici zboară, fără să vrea, la primele zile de școală. Zâmbetul le cam piere și cheful le dispare căci în peisaj apar imagini cu anevoiosul trezit de dimineață, cu teme interminabile și lecții suplimentare, cu versuri de memorat și exerciții la matematică de rezolvat. ”Pe bune, chiar trebuie să-nceapă școala?” Nu pentru toți e o plăcere să spună ”La revedere!” zilelor de vacanță, când joaca începea dis-de-dimineață și lua sfârșit în noapte.

Asta este, n-ai ce-i face, vacanța vine, dar te mai lasă și-n pace. Și uite-așa, pe 11 septembrie, școala își cere tributul. Pe bune! Tributul constă în elevi odihniți, pregătiți, aranjați și cu chef de învățat lucruri noi și interesante. Se adaugă și manualele, ghiozdanele echipate ”cu de toate” – îți spunem mai jos ce-ascund cele mai cool ghiozdane da anul acesta – uniformele sau ținutele decente. Până la urmă, școala este o opțiune sănătoasă atât timp cât copiii știul care le sunt opțiunile. Iar pentru asta au nevoie și de sprijinul părinților, pe lângă cel al dascălilor. Alături de suportul moral și emoțional, părinții vin și cu cel financiar căci aproape tot ce înseamnă ”echipamentul școlerului” va fi achiziționat de către părinți.

Pentru ca începutul de an școlar să fie unul cât mai prietenos, cei de la School Friendly vin în ajutorul elevilor și părinților, oferindu-le zeci de sugestii pentru echiparea corectă și eficientă a ghiozdanului. Chiar dacă cerințele învățătorilor și profesorilor sunt asemănătoare în ceea ce privește lista de rechizite școlare, preferințele copiilor țin cont de estetica/aspectul produselor, dar și de bugetul părinților. Cel mai bine este să iei toate lucrurile dintr-un singur loc, iar o comandă on-line pe schoolfriendly.ro îți poate fi de mare ajutor, mai ales că în această perioadă, mai exact până pe 28 septembrie, beneficiezi de o ofertă super tentantă: la orice ghiozdan cumpărat primești o geantă pentru pantofi. Astfel, cel mic nu-și va mai îndesa în ghiozdan adisașii necesari orei de educație fizică, ci îi va transporta într-o gentuță specială.

Pe (foarte) scurt, despre alegerea ghiozdanului – o soluție de compromis

Dacă pentru copil important este aspectul ghiozdanului și, mai ales, super-eroul care-l patronează, pentru tine ”Spidermanii” și ”Batmanii” pot să nu existe atât timp cât ghiozdanul are o formă, o dimensiune și o compartimentare corecte astfel încât să nu-l ”cocoșeze” pe cel mic. Pe site găsești o selecție a celor mai în trend ghiozdane, și aspectuoase dar și super comode pentru spatele copilului.

Deschidem ghiozdanul și-apare penarul!

Complet echipat și bine compartimentat. Din el nu trebuie să lipsească: stiloul, creionul mecanic, creioanele colorate, cariocile, guma de șters, rigla, etc. Neapărat penarul trebuie să fie asortat cu ghiozdanul. Așa e moda, ne putem opune trend-ului?!

Cele mai cool caiete, neapărat să fie cu imprimeuri, colorate sau cu personajele preferate, spiralate sau capsate

Cu cât învelișul caietului este mai colorat, cu atât copilul pare mai înviorat, ba chiar sunt șanse foarte mari să-l apuce și cheful de scris teme. De ce să-i cumperi caiete ”triste”, simple, terne, când poți să-i faci o bucurie vizuală și să îi burdușești ghiozdanul cu eroii Marvel, cu simpaticii minioni sau cu personajele Disney?

Pentru ora de desen, zeci de acuarele-avem!

E important să respecți indicațiile profesorului de desen și să-i alegi materialele potrivite activității pe care o desfășoară. Mai jos găsești câteva produse de top.

Bonus:

Cutia pentru sandwich-ul delicios, pregătit cu drag de mama, își găsește și ea un loc în ghiozdan.

Hidratarea este foarte importantă pentru că pune rotițele creierului în mișcare și ajută la concentrare. Nu-l lăsa să plece de acasă fără sticla cu apă proaspătă!

Dacă nu ai apucat să echipezi complet ghiozdanul nu-i o tragedie, căci te poți ocupa de acest lucru și de azi înainte. Fii convins, drag părinte, că prichindelul tău va avea nevoie pe tot parcursul anului de rechizite! Vestea bună e că ai acum un loc preferat de unde să-i cumperi cele necesare: School Friendly.

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *