Advertoriale

“Moda nu este ceva care exista numai in rochii. Moda este în cer, pe strada, moda este legata de idei, de viata, de tot ceea ce ne inconjoara.” (CocoChanel)

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Nu sunt adepta unui singur stil vestimentar. Imi place sa ma imbrac potrivit situatiei in care urmeaza sa ma aflu. Daca ma duc la un concert rock in niciun caz nu mai voi imbraca in costum (de fapt m-as imbraca intr-un costum de piele). Iar daca ma duc la birou nu voi alege treningul cu care ies cu cainele la alergat. Prietenii imi spun ca am un stil aparte de a ma imbraca si recunosc ca-mi place sa aleg o vestimentatie speciala. De cele mai multe ori aleg sa-mi cumpar hainite handmade sau sa imi modific vreo bluza mai veche in asa fel incat sa fie unica si inimitabila!

De exemplu, rochita de mai jos este facuta in vara aceasta de catre Roxana Curic din Suceava si este unicat.

Mie nu mi se potriveste expresia “e la moda” pentru ca, in acceptiunea mea, fiecare persoana ar trebui sa fie caracterizata de un stil propriu. Ori in ziua de azi vad ca nu doar pustoaicele ci si doamnele isi copiaza stilul vestimentar. Sa zicem ca asta nu ar fi o problema atat timp cat hainele pica bine pe corp si se aranjeaza astfel incat sa simtul estetic sa nu aiba de suferit. Dar cand vad o tipa scunda si plinuta cu cizme peste genunchi si pantanoni mulati, ca asa se poarta, (dar nu tot ce se poarta o si avatajeaza!) ma gandesc ca ar trebui nu doar sa ne orientam catre produse de calitate atunci cand ne cautam haine ci si catre tinute care ni se potrivesc si care ne scot in evidenta ce avem mai frumos.

Am descoperit catalogul colectiei de haine pentru toamna lui 2011 al magazinului Real, parcurgand etapa 22 a competitiei SuperBlog 2011. Pana cum nu am achizitionat nimic de imbracat din magazinele Real dar ma tenteaza niste tricouri din bumbac la 24.99 lei precum si cele din gama TIP (maieurile, tricourile cu maneca lunga si cele cu maneca scurta). Sunt o tipa careia ii place sa mai si faca miscare din cand in cand, astfel ca mai ies la alergat cand am ocazia si chiar ma uitam prin sifonier ca nu prea mai am tricouri. Asa ca, TIP til cred ca ma voi  indrepta spre Real pentru aprovizionare. Cu ocazia asta pot sa aleg cate ceva si pentru cei dragi. Am trei sarbatoriti cu ocazia Sfantului Andrei, pe 30 noiembrie: sora mea, prietenul ei si prietenul meu. O Andra si doi Andrei. Pentru surioara, am pus ochii pe o jacheta in carouri marimea S la 49.99 lei iar pentru baieti, o sa aleg doua fulare la 29.99, ca tot s-a lasat gerul si peste urbea noastra.

Si eu astept cu nerabdare catalogul cu haine pentru iarna, poate voi gasi si ceva articole pentru sporturile de iarna sau pentru trekking, fiind o muntomana declarata.

Cu riscul de a ma repeta, vreau sa mentionez ca fiecare ar trebui sa-si aleaga haine care-l avantajeaza, nu care sunt la moda dar nu ii vin asa cum ar trebui.

Iata cateva dintre “stilurile” mele:

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *