Advertoriale,  Uncategorized

Ei ne-au facut galerie!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

In penultima etapa a SuperBlog 2011, imi face placere sa-i amintesc pe cei care ne-au sustinut si ne-au facut galerie din rolurile lor de parteneri media.

Doamnelor si domnilor, sa intre in scena:

www.arealit.tvTVR – Zon@ IT – pana acum, cand venea vorba de domeniul IT, ma simteam pierduta-n spatiu. Acum am prins putin tupeu, mi-am facut curaj, si-am intrat si pe http://www.arealit.tv/. Fain site, faina informatie pentru cei pasionati de domeniu. O sa o dau si eu mai departe, celor interesati.

RadioLynx – din punctul meu de vedere cel mai activ partener media. Datorita SuperBlog 2011 am descoperit RadioLynx si ma bucur ca am facut-o pentru ca am gasit aici oameni capabili si seriosi, subiecte de discutie cel putin interesante si muzica pe gustul meu. Va ascult cu placere si va felicit din suflet pentru acest proiect on-line, deosebit de util mai ales pentru cei dedicati activitatilor care implica internetul.

Connect– prea tehnic pentru gusturile mele dar, cu siguranta, ideal pentru pasionati.

Photo Magazine – imi place fotografia si zilnic, in activitatea pe care o intreprind am de-a face cu zeci, chiar sute de poze. Sper sa ne vedem la Gala SuperBlog 2011 unde vom face multe, multe poze. Si promit sa fiu cat mai activa pe site-ul vostru, mai ales ca vreau sa-mi iau cat de curand o „jucarie” de la Nikon.

121.ro– vrei informatie diversificata? Atunci tasteaza www.121.ro. Tot ce trebuie sa stii aici gasesti! Sper la o implicare mai activa anul viitor!

MediaLOOK – specialistul in PR, iti aduce cele mai noi comunicate de presa si te tine conectat la informatii fierbinti! Face bine ce face in propriul sector de activitate!

Prwave – faceti valuuuuuri, Prwave is here! Comunicate de presa, cele mai noi lansari din orice domeniu, mondenitati serioase, competenta, implicare! Patru ani de experienta in comunicare si relatii publice pentru afaceri.

MoneyWatch.ro – participant si, totodata, castigator al SuperBlog. Probabil ne-a privit din umbra si s-a amuzat copios de unele articole. MoneyWatch.ro

Obisnuit.eu – castigatorul de anul trecut al SuperBlog, ne-a mai povatuit din cand in cand atunci cand a considerat ca este necesar sau cand a avut timp.

LexaVerzes.ro – tot o castigatoare a unei editii anterioare a SuperBlog. Sper sa o intalnesc la Gala SuperBlog. O felicit pentru activitatea din SocialMedia si pentru ca ne-a fost alaturi pe pagina de Facebook a „grupului vesel” de blogeri. LexaVerzes

Pana anul viitor va salut cu drag!

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *