De-ale vietii,  Ratiune si... simtire,  Uncategorized

„Cartea e un univers secret creat de un om înzestrat cu geniu.”

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

Aceasta era parerea lui Voltaire si sunt sigura ca si a altor oameni de geniu sau a simplilor pasionati de citit. Din pacate, suntem din ce in ce mai putini cei care mai trecem pragul unei librarii sau intram intr-un anticariat pentru a cumpara o carte.

De mersul la biblioteca judeteana, ce sa mai zic? A devenit un sport extrem ocolit cu brio de foarte multi. Pentru ca acum exista informatia oferita de internet. Da, si eu folosesc zilnic internetul, e vital, am nevoie de el ca sa-mi practic meseria, ca sa tin legatura cu prietenii, ca sa fiu informata, etc. Cu toate acestea, nu am renuntat la placerea cititului si, ori de cate ori „mi se pune pata” pe vreun titlu, fac tot posibilul sa-l achizitionez. Si pentru ca nu am prea mult timp liber la dispozitie, sunt adepta comertului on-line. Acum ceva vreme am descoperit coltulcolectionarului.ro, de unde mi-am si achizitionat cateva carti. Vi-l recomand si voua, fie ca sunteti pasionati de stiintele exacte, fie ca va place istoria sau vreti sa cititi un roman de dragoste. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi cont pe site, sa iti alegi cartile preferate si sa comanzi. Simplu, nu?!

Sa aveti spor la citit! Eu o sa ma delectez in seara asta cu „Gladiatorul” de Philipp Vandenberg, si cu o cana de ceai fierbinte cu lamaie!

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *