Advertoriale

Cand ai nevoie de o schimbare… treci la fapte!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

Ce faci cand vrei sa-ti schimbi biblioteca, fie pentru ca nu-ti mai place designul, fie pentru ca nu mai ai loc pentru cartile preferate? Treci la fapte si mergi sa-ti cauti biblioteca visurilor! Dar cand vrei sa-ti schimbi TV-ul cu “tub”? Mergi frumusel la un magazin specializat si alegi… schimbarea! Uite asa, si mie mi s-a pus pata sa schimb ceva. Dar nu pentru mine, ci pentru Dru, sora mea. Daca eu ma plimb de colo colo prin casa cu notebookul in brate, Dru sta tot timpul in fata PC-ului. Mare parte a timpului, colaborarea cu site-ul de cultura generala pentru care lucreaza, o tine ocupata. Stiu insa ca s-a cam saturat de batranul Philips care-i slujeste drept monitor. Si as vrea, cand situatia financiara va fi un pic mai roz, sa-i fac o surpriza. Surpriza poarta numele Samsung SyncMaster S19A300N si cred ca este monitorul perfect pentru ea! Cu o diagonala de 18.5 inch, rezolutie optima de 1366 x 768 pixeli, tehnologie HD, SyncMasterul de la Samsung (http://www.mediadot.ro/monitoare-led/monitor-led-samsung-syncmaster-s19a300n) o sa inlocuiasca cu succes vechiul Philips care si-a facut din plin datoria.

Ce reprezinta monitoarele LED?

Si daca tot o sa cumpar ceva, macar sa stiu ce este tehnologia LED, caci nu sunt nici pe departe o cunoscatoare a domeniului IT! In urma unui simplu “research” iata ce am descoperit:

–          tehnologia LED a reusit inca de acum cativa ani, sa intre in topul vanzarilor, depasind ca numar de vanzari monitoarele.

–          monitoarele LED sunt de fapt tot LCD doar ca tehnologia utilizata pentru LED imbunatateste calitatea imaginii si reduce foarte mult consumul de energie.

–          Tehnologia LED permite redu­cerea consumului de energie cu 30% dar şi realizarea de monitoare mai subţiri, care nu ocupă mult loc.

–          Monitorul LED poate fi conectat si la gadgeturi si la telefon sau camera foto/video, dar şi la console de jocuri sau playere.

–          Unii producători oferă tuner TV incorporate iar monitoarele sunt mai ieftine in medie decat televizoarele LCD sau LED de dimensiuni similare.

*Daca vrei sa-ti inlocuiesti PC-ul, cauti alta placa de sunet sau orice alte componente, nu ezita si intra si pe http://www.mediadot.ro/. Poate ai bafta si gasesti ce iti trebuie!

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *