Ratiune si... simtire

Ave Caesar!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

eurovision_2013_68432100Uite că a trecut prima semifinală a Eurovisionului şi am uitat să vă spun pe cine susţin. Deşi îmi plac foarte mult Tudor Turcu şi Ovidiu Anton, anul acesta o surpriză mai mult decât plăcută a fost apariţia contratenorului Cezar Ouatu. E ceva nou pe scena preselecţiilor de la noi. Cezar are un timbru demenţial, este o prezenţă deosebită, emană căldură şi siguranţă. Şi încă un motiv pentru care Cezar are susţinerea mea: este ploieştean de-al meu!

 

 

Florin-Cezar-Ouatuouatu_28

 

 

De la agenda.liternet.ro citire: „Cezar Florin Ouatu a început să aprofundeze canto-ul şi muzica barocă în 1998  şi s-a făcut remarcat datorită vocii sale, agilităţilor naturale şi extensiei vocale puţin obişnuite. În 2001 este  acceptat la Conservatorul „Giuseppe Verdi” din Milano la clasa profesoarei Margaret Hayward iar în vara anului 2004 obţine punctaj maxim la examenul de stat, absolvind astfel unul dintre cele mai prestigioase conservatoare din Europa. A participat la numeroase cursuri de măiestrie cu nume prestigioase din lumea muzicii cum ar fi: Viorica Cortez, Jordi Savall, Sara Mingardo, Bobby McFerrin, Magda Olivero. Cezar Florin Ouatu este considerat de revistele de specialitate ca fiind unul dintre cei mai talentaţi contratenori ai generaţiei sale datorită muzicalităţii ieşite din comun şi a tehnicii vocale deosebite.”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=N0mba0g7Esk]

 

 
Ti-a placut? Da mai departe!
Share

2 comentarii

 • Yamasha

  din cate am inteles o sa aiba un concert in ploiesti in curand. se tot face reclama la noi pe prahova tv, dar…sincer nu m-am uitat la data.
  am inteles ca un coleg vrea sa-l aduca la emisiune…dupa eurovizion.
  nu stiu, nu l-am ascultat decat foarte putin, dar nu cred ca vocea lui este buna pentru eurovizion, poate la opera sau…in alta parte 🙂

   
 • mihaelaistrate

  In mod sigur la Opera este viitorul lui, dar, in opinia mea, fata de ce a fost pana acum la Eurovision, este inedit. Desi, cum a spus un bun prieten, melodia este o amestecatura de genul. Sper ca din trei preferati (Tudor Turcu, Ovidiu Anton si Cezar Ouatu) macar unul sa mearga mai departe.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *