De-ale vietii

Day 01 – A picture of yourself with fifteen facts

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Una dintre fotografiile mele preferate, făcută de Cătălin Tudor (pe vremea aceea fotograf al revistei Dog Magazin) prin 2005 sau 2006 (nu mai țin minte exact), la o expoziție chinologică în Târgu Mureș.din tinerete

E greu să spun 15 ”chestii” despre mine, dar… încerc:

1. Îmi iubesc și îmi respect prietena, pe Nosy. Nu pot să concep viața fără sprijinul și compania unui astfel de prieten, de altfel cel mai bun din câți există.

2. Iubesc și asta-mi place la nebunie. Îmi iubesc familia, iubitul, prietenii, natura, animalele, job-ul, hobby-urile, răsăriturile, apusurile, muntele, frumosul, viața!

3. Sunt înțelegătoare până la Dumnezeu și-napoi, dar nu profita de asta și, mai ales, nu te lua de cei dragi mie că s-ar putea ca instinctul de scorpion veritabil să-și spună cuvântul și să te alegi împroșcat(ă) cu-o țâr de venin 🙂

4. Îmi place să socializez, să cunosc oameni noi, să călătoresc.

5. Detest minciuna.

6. Ador florile de colț. Am o ie foarte faină cu flori de colț, un set de accesorii (inel, cercei, medalion), geantă cu flori de colț. Mi se pare cea mai nobilă floare: floarea reginei.

7. Mă regăsesc în inima muntelui, pe crestele sălbatice, fie iarnă, fie vară. Iubesc să deschid potecă prin zăpada neumblată, chiar dacă-mi ajunge până la brâu. E obositor, dar priveliștea neîmblânzită a muntelui merită tot efortul. Pe bune!

8. Îmi place să merg cu Dru (surioara mea dragă) la cumpărături. Avem și un ritual în acest sens: în fiecare vineri, la ora 9:30, dăm startul la shopping 🙂

9. Îmi place să călătoresc cu Andrei și cu Nosy. Nu contează unde, doar să plecăm noi trei, să stăm liniștiți departe de agitația orașului.

10. Nu îmi place să mă trezesc târziu. Dacă mă trezesc mai târziu de ora 7:00 simt că am pierdut ceva: cea mai frumoasă parte din zi.

11. Sunt adepta unui stil de viață sănătos. Am renunțat definitiv la fumat după 13-14 ani de pufăit la greu. S-au împlinit 3 ani și jumătate de când nu mai fumez și mă simt minunat. Încerc să mănânc cât mai sănătos, să fac mișcare, să nu mă stresez, să fiu cât mai echilibrată, să fiu un exemplu bun de urmat de către cei din jurul meu.

12. Am descoperit că mă simt mult mai bine când mulțumesc, iert și îmbrățișez. Le mulțumesc pe această cale tuturor celor care au fost, sunt și vor fi în viața mea.

13. Am învățat că trebuie să apreciezi clipa prezentă. Trecutul nu mai contează, iar viitorul este acolo… undeva. Dar prezentul îl ai în mână, îl poți modela numai și numai în favoarea ta.

14. Îmi plac cultura și filozofia Asiatică. Practic meditația. Îmi place Zen-ul și practic Zazenul. Nu caut iluminarea, ci echilibrul.

15. Îmi plac tatuajele.

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *