De-ale vietii

Se lansează ”Pagini”!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

paginiPână să-i citesc paginile lui Ciprian Nedelcu, aveam impresia că mă pricep să scriu poezii. O impresie greșită. Da, mă pricep să scriu, să ironizez, să creionez imagini hazlii în jurul nebuloasei care ne cuprinde, din când în când, dar nu pot scrie poezii cu toată ființa, așa cum o face el. Mai îmi iese și mie o dedicație de dragoste, pe acelea da, le scriu cu inima plină de dor și dragoste, dar versurile lui Ciprian ating toate categoriile și toate emoțiile, legate de țară, reîntregire a ființei prin regăsirea sinelui, prin unirea cu persoana iubită, de reîntregire a neamului, de dragoste de cei apropiați, de respect, de luptă, de chin, de regrete… 

Pe Ciprian îl cunosc de câțiva ani și am știut de când i-am citit primele versuri că va ajunge în acest punct, de a-și lansa nu o carte, ci cărțile scrise cu atât de multă pasiune și dăruire. Ca să vă convingeți și voi că țărișoara noastră încă se mai mândrește că are oameni cu coloană vertebrală, vă invit pe 20 septembrie, începând cu ora 18, pe Calea Șerban Vodă nr. 213, sector 4 București, la lansarea celor trei volume din ”Pagini” (ultimul dintre ele cuprinzând nuvele).

Evenimentul va fi  organizat sub egida Institutului Frații Golescu și Acțiunii 2012 cu sprijinul Fundației pentru Tineret a Municipiului București și Asociației E.S.T. București! Evenimentul va fi dedicat Doamnei muzicii românești, Maria Tănase. Cărțile se vor vinde cu 8 lei fiecare, iar 50% din încasări vor fi donate Acțiunii 2012 și idealului Unirii dintre cele doua state românești!
Vor fi momente dedicate Doamnei Maria Tanase, momente dedicate Unirii și Majestății Sale Regelui Mihai I al României.

Așadar, că tot v-am făcut program, ne vedem vineri, 20 septembrie, să răsfoim niște Pagini deosebite. Detalii puteti afla si de AICI.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=79QVepeBrWA]

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *