Advertoriale

Scufița Roșie se îmbracă de la Glittio

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 4 minute.

logoA fost odată ca niciodată o fetiță…  bine, hai, treacă de la mine și să spun adevărul… nu mai era chiar o fetiță ci o adolescentă în toată firea. Abia trecuse clasa a XII-a și învăța de zor pentru Bacalaureat. Dar cum îmvăța Scufița noastră modernă? 10 minute stătea cu nasul în cărți și 20 de minute vorbea cu prietenele pe Facebook.

”Fată, ai văzut ce rochie și-a luat X-uleasca pentru balul de anul viitor? Sincer, mi se pare că nu o avantajează deloc.”

”Dar nu e cam devreme să ne gândim la ținutele pentru bal? Eu deocamdată sunt hotărâtă să-mi comand hainele pentru seara de Revelion.”

”Scufițooooo, lasă Facebook-ul și treci la învățat.” strigă indignată mama Scufiței. ”Sau, mai bine, ia tu o scurtă pauză și mergi până la bunică-ta. M-a sunat că nu se simte prea bine, i-ar fi crescut tensiunea, o supără și ulcerul, știi tu, veșnicele ei probleme. I-am pregătit un pachet cu un pic de cozonac și friptură, o sticlă cu lapte, o bucată de brânză. Te rog, mergi și du-i-l. Abia îți mai aerisești și tu neuronii, că mult i-ai mai trudit punându-i să învețe.”

”S-a făcut, mămico! Mă îmbrac și plec la bunicuța!” spuse veselă Scufița, bucuroasă nevoie mare că are ocazia să scape de învățat.

”Cu ce să mă îmbrac, cu ce să mă îmbrac?” se lamenta domnișoara noastră, deschizând larg ușa șifonierului.

”Având în vedere că afară este răcoare, cred că mi-ar prinde bine acest Poncho roșu.”

”Pe ăsta când ți l-ai luat, Scufițo?” se auzi din spate vocea mamei.

”Păi, nu știi când a fost promoția aceea interesantă la magazinul Glittio? Atunci mi-am comandat acest Poncho irezistibil, care are și curea inclusă. Face parte din brandul Zaps care se evidențiază prin ținute pline de inspirație care pot fi ușor accesorizate, asigurând o ținută impecabilă pentru orice eveniment.”

”I-auzi, știi mai multe despre modă decât despre istorie!” zise zeflemitor mama.

glit

”Doar știi că de mică mi-a plăcut să fiu cochetă. Doar semăn cu tine! Ah, am găsit. Îmi iau și  pantalonii Leggings Leather care se asortează peerfect cu poncho-ul. Și, ca să-mi completez ținuta, mă încalț cu cizmele Shania, de la Petusco. 100% din piele, calitate spaniolă, pentru un look special. Șiiii, să nu plec fără brățara mea roșie și norocoasă de la Dziubeka. O brățară elegantă, confecționată din piele de vacă, cu un design cuceritor, care le-a fermecat pe toate colegele care m-au văzut purtând-o. Sunt gata mamă. Acum pot să plec liniștită la bunicuța.” spuse veselă Scufița Roșie.

glittio 3

Pe drumul înspre casa bunicii, toate privirile bărbaților dar și ale femeilor erau atrase de imaginea Scufiței. Aceasta, mândră de ținuta ei impecabilă,  pășea veselă și grațioasă ca o felină. Nu se aștepta ca după blocul 92 să apară Lupul. Lupul era unul dintre băieții răi din cartierul unde locuia Scufița și care, de ceva vreme încoace, încerca în zadar să o cucerească.

”Ce faci, frumoasă Scufiță? Nu ți-e frică să mergi singurică prin ghetto-ul nostru?” o întrebă Lupul.

”De cine să-mi fie frică, Lupule? Doar nu m-oi teme de tine? Știu bine că nu ai să-mi faci rău.” zise Scufița, sigură pe ea.

”Se pare că mă cunoști destul de bine. Dar de data asta nu te las să pleci fără să-mi accepți invitația de a merge diseară în club. Nu sunt dispus să mai accept încă un refuz din partea ta.” spuse mâhnit dar încrezător Lupul.

”Bine, fie, dar doar în seara asta. Sper să mă lase mama să ies, căci am de învățat pentru Bacalaureat. Uite, am o idee: hai să mă conduci până la bunicuța. M-a trimis mama să-i duc câte ceva de mâncare.”

”Bine, frumoasă Scufiță!” spuse Lupul și-au plecat împreună spre bunicuța.

”Gata, am ajuns. Aici stă bunica. Mulțumesc, Lupule. Ne vedem diseară la ora 21.00, ca să mergem în club. Paaaa!” își luă la revedere Scufița, lăsându-l pe Lup cu gura căscată și cu speranță în suflet.

”Bunicuțooooo, bunicuțoooo, eu sunt, Scufița ta dragăăăă!”

”Intră, dragă, intră, și nu mai face atâta tărăboi că-s concentrată.” spuse bunica cu ochii lipiți de ecranul  laptopului.

”Dar ce faci, bunicuțo? Îți comanzi haine de pe Glittio.ro?” se arătă foarte mirată Scufița.

”Nu zevzeaco, nu-mi comand eu, îți comand ție, o rochie pentru balul de anul viitor. Am vrut să-ți fac o surpriză dar dacă m-ai prins, acum ți-o dezvălui. Ți-am comandat  rochia roșie Syntia. Vei arăta fabulos la balul de absolvire. ”

glittio 5

”Bunicuțo, ești cea mai tare. Te iubesc mult și-ți mulțumesc că te-ai gândit la mine.” gânguri emoționată Scufița.

”Păi o nepoată am și eu. Și încă una foarte frumoasă și cochetă. Și să-ți dau un pont: dacă ești fan-ul paginii Glittio vei descoperi din timp super ofertele de Black Friday!

”Super! Abia aștept să le spun și fetelor!”

***

Povestea poate continua

În stilul de mai sus

Dar, mi se răcește cafeaua

Și-am spus, ce-aveam de spus.

Scufița bine a trăit cu Mama, Lupul și-a sa Bunică

Iar de pe Glittio și-a mai luat

Rochii, pantaloni, genți și-o tunică!

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *