Advertoriale

Vreau să merg! Atunci hai să mergem!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 5 minute.

 

vreausamergCartea cu ”despre ce vor femeile” nu este încă finasată. Mereu îi sunt aduse îmbunătățiri, completări, unele care le favorizează pe divinele grații, altele care le arată cu degetul pentru cât de nehotărâte și de sucite sunt, de cele mai multe ori. Cine-a scris cartea asta? Păi cel care-a dat tonul se pare că a fost însuși Adam, sătul de indispozițiile Evei: ba că nu era mulțumită de garderobă și voia să-și schimbe mereu frunza, ba că dorea să mănânce niște fructe de le zicea mere, acum avea chef să se scalde, peste cinci minute se răzgândea… Și-așa a-nceput Adam să pună piatra de temelie pentru ”ce vor femeile?” o temelie care nici azi nu e terminată, ba continuă să crească din ce în ce mai mare.

Femeia vrea atât de multe, își face atâtea planuri, idei, vise, gânduri, liste și listuțe, încât nu mai știe care-a fost intenția primordială. Să vorbim mai pe șleau, se pierde în detalii și uită esența. Spun asta femeie fiind și cunoscând îndeaproape această ”specie” care-a reușit să-i sperie și pe cei mai curajoși dintre bărbați.

–          Vreau să merg!

–          Păi… hai să mergem!

–          Da, dar unde? Că nu sunt decisă.

–          Bine, femeie, când te hotărăști mă anunți și pe mine, spune, de obicei, bărbatul, scoțând fum pe nări ca balaurul din poveste.

Cam acesta e doar începutul unui lung scenariu de dorințe feminine. Urmează textele cu ”hai la mare dar stai, nu, mai bine hai la munte sau și mai bine, și la mare și la munte; dar unde ne cazăm că unde-am stat anul trecut nu mi-a plăcut.” sau ”am chef să mergem la un restaurant chinezesc. Hmmm, parcă mai bine ar merge unul cu specific grecesc, hai să căutăm pe net poate găsim unul în apropiere de casă.”

Concluzia ar fi că femeia nu e niciodată hotărâtă 100%. Dar am o veste bună: a fost creat un site special pentru ea (și nu numai), să o ajute să ia cele mai bune decizii. Un site unde informația este prezentată succint, clar și la obiect, ”mură-n gură” mai pe românește, exact ce-i trebuie unei femei aflate în impas. Unde m-ai pui că-i spune chiar ”vreauSAmerg”, cuvintele preferate ale femeii. Uite-așa ajunge femeia (dar nu doar ea, ci și jumătatea-i masculină) să descopere locuri și experiențe noi. Mai am o veste bună: vreauSAmerg este un serviciu care prezintă două avantaje majore: unu: te scoate din impas atunci când vrei să te orientezi pentru o locație în care îți dorești să ajungi, sau vrei să cauți un magazin, un parc de distracții, un cinematograf și doi: dacă ai o afacere, vreauSAmerg ți-o promovează astfel încât clienții vor ajunge la tine mai repede decât ți-ai imaginat.

Lăsând la o parte femeia și-ale sale nehotărâri, ne îndreptăm repejor către segmentul business unde, de fapt, ambele sexe sunt la putere. Dar acum vorbim de promovare și nu de cine-i cel mai tare din parcare căci e evident: în cazul de față, vreauSAmerg are avantaj! Ai o afacere (că faci tricouri handmade, că ai o pensiune la munte sau ai un pub, afacerea ta să fie) și vrei să o promovezi iar promovarea să-ți atragă clientela mult visată? Atunci fă-ți GRATUIT o pagină de prezentare pe vreauSAmerg.ro! Un fel de carte de vizită pentru mediul on-line, care va cuprinde informații generale despre afacerea ta, link-uri către site-ul, blog-ul sau facebook-ul afacerii, informațiile de contact, programul de lucru, modalitatea de plată aflată la îndemâna clientului, fotografii sugestive dar și recenzii de la oameni care au beneficiat de serviciile oferite de tine. Cam cum arată o astfel de carte de vizită pe vreauSAmerg? Intră pe site și lămurește-te!

Pagină de prezentare
Pagină de prezentare

Ai posibilitatea financiară să investești ceva mai mult în imaginea ta? Atunci îți recomand o pagină PREMIUM. Care sunt avantajele acestui serviciu: îți poți personaliza pagina de prezentare prin sistemul Copertă transformând-o într-o pagină dinamică și atractivă; vei obține mai multă vizibilitate din partea clienților pentru că vei beneficia și de sistemul video; vei beneficia de sistemul Contact Direct prin care evidențiezi numărul de telefon și permiți clienților să te contacteze prin email completând rapid formularul de contact; vei fi cu câțiva pași în fața concurenței și vei avea la dispoziție sistemul Mesaj Alertă prin care poți oferi clienților tăi actualizări și informații utile. Te întrebi care-s costurile pentru aceste servicii? Îți spun că se merită: abonamentul pe 12 luni pentru pagina Premium este de 250 de lei, deci 21 de lei pe lună. Mai există și varianta All Inclusive care costă 500 de lei pe an, adică 42 de lei pe lună. Acesta include toate beneficiile specificate pentru pagina Premium, promovare pe prima pagină a site-ului, mentenanță și asistență lunară, actualizare pe multiple site-uri, traducerea în limba engleză a descrierii, vizibilitate prin newsletter.

Pagină premium
Pagină premium

În ultimii ani, promovarea online a devenit ingredientul principal din rețeta succesului. Trebuie să știi că succesul are o rețetă care se adaptează de la individ la individ și de la afacere la afacere în funcție și de alți factori care intră în ecuație. Însă, întotdeauna, în aceste timpuri moderne pe care le trăim, promovarea on-line va fi un element principal. Iar vreauSAmerg mizează tocmai pe acest gen de promovare. Ar fi păcat să nu profiți – într-un sens bun al cuvântului, ba chiar benefic pentru tine – de avantajele pe care echipa din spatele conceptului le aduce pentru tine, ca simplu utilizator, sau posesor de business ce urmează a fi consacrat! Alege să ieși din turmă și să te evidențiezi printr-o Pagină de Prezentare. Fii în mișcare și mergi înainte! Vorba lui Einstein: ” Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să mergi inainte.”

 

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *