Advertoriale

Stil masculin: 3 greseli de evitat cand compui o tinuta pentru nunta

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Sezonul nuntilor este in toi si, probabil, toata lumea participa la un astfel de eveniment vara aceasta. Desi barbatii nu isi fac la fel de multe griji ca femeile, atunci cand vine vorba despre tinute pentru nunta, si ei ar trebui sa acorde atentie felului in care se imbraca sau, cel putin, sa aiba grija sa nu faca anumite greseli atunci cand isi compun outfit-urile. Pe langa faptul ca aceste greseli te pot face sa te simti incomod, ele pot face diferenta intre un look impecabil si unul dezastruos.

Esti invitat la o nunta, dar nu stii cum sa te imbraci la un astfel de eveniment? Vrei sa afli cum poti obtine rapid o tinuta remarcabila? Atunci ai grija sa eviti urmatoarele greseli, care pot avea un efect negativ asupra intregii tale aparitii.

Iata la ce trebuie sa fii atent atunci cand iti pregatesti o tinuta pentru nunta:

1.Pantofiipantofibarbati

Pentru domnii care obisnuiesc sa poarte numai adidasi, achizitionarea unei perechi de pantofi de ocazie poate fi o adevarata provocare. Atunci cand faci o alegere in acest sens, ai grija, inainte de orice, ca nuanta pantofilor sa se asorteze cu cea a costumului. Purtarea unei perechi de incaltaminte maro cu un costum negru te poate face detinatorul unui outfit nereusit. Nu este nicio problema sa alegi pantofi clasici, de culoare neagra sau maro, insa trebuie sa ai grija cum ii integrezi in tinuta. Daca vrei sa te asiguri ca nu dai gres, poti comanda o pereche de pantofi barbatesti din colectia magazinului MODLET, unde sigur o vei gasi pe cea mai potrivita pentru stilul tau. De asemenea, ai grija ce tip de sosete folosesti. Fie optezi pentru cele de culoare neagra, fie pentru cele in nuante neutre. Retine doar ca sosetele albe nu au ce cauta intr-o tinuta eleganta.

2.Camasacamasapapion

Desi orice camasa ti se poate parea potrivita pentru un astfel de eveniment, acest lucru este total gresit. Cele cu maneca scurta, cele cu imprimeuri si cele negre nu pot fi niciodata o alegere favorabila pentru o tinuta eleganta. Opteaza, in schimb, pentru camasile uni, care nu doar ca sunt ideale pentru o nunta, dar iti vor usura si munca atunci cand vei compune tinuta. In plus, acorda o atentie deosebita gulerului. Daca alegi sa porti papion, nu opta pentru o camasa care se poarta cu cravata, iar daca vei purta cravata, nu o alatura unei camasi pentru papion.

3.Cravata

In cazul in care optezi pentru o cravata, trebuie sa stii cum sa o asortezi cu restul tinutei. In primul rand, nu te atinge, sub nicio forma, de cravatele cu imprimeuri sau in combinatii de culori. Alege, mai degraba, o cravata intr-o singura culoare, fiindca aceasta poate da o nota eleganta outfitului tau, indiferent de costumul pe care il porti. In al doilea rand, ai grija sa nu porti o cravata prea subtire. Acestea nu arata deloc estetic si nici nu sunt potrivite pentru un astfel de eveniment. De asemenea, evita sa porti seturi de cravata, batista si butoni, intrucat pot da senzatia de ridicol, mai ales, daca imprimeul este unul exagerat.

 

Asadar, pentru a obtine un look impecabil, cu care sa defilezi mandru la toate evenimentele de acest gen, trebuie, neaparat, sa eviti aceste trei greseli.

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *